TPH1810 umidometru, PH metru, fotometru de sol

85 lei TVA inclus

 

 

Disponibilitate: În stoc

Descriere

C-tech TPH1810 umidometru, PH metru, fotometru pentru sol, 3 în 1, analogic, care măsoară 3 parametri: luminozitatea, umiditatea și PH-ul.
Majoritatea plantelor și arborilor nu supraviețuiesc în soluri prea acide sau prea alcaline. Cu acest aparat vă asigurați că plantele din gradină, seră sau din casă cresc în condiții optime. În plus, previne udarea necorespunzătoare a plantelor și oferă informații dacă plantele primesc lumină suficientă.
Exemplu: Daca acul indicator este între 6 și 7 avem un PH de 6.5 iar dacă măsurăm umiditatea avem 65%. Necesită un interval de așteptare de 1-3 minute până începe să indice corect.
Față de modelele precedente are senzorul de luminozitate îmbunătățit, de dimensiuni mari, amplasat în partea de sus, carcasă cu design nou, estetică și sonde mai groase, ceea ce face mai ușor inserarea în sol tare.
Acest aparat TPH1810 umidometru, PH metru, fotometru pentru sol, nu necesită baterii, este suficient sa introduceți sondele în sol si in aproximativ 60 secunde o sa inceapa sa indice.
Lungime sonde 20 cm

Măsoară:

PH: 3.5-8 PH cu o rezoluție de 0.5 PH
Luminozitatea: 0-2000
Umiditatea: 1-10 (o unitate reprezintă 10% umiditate)

Utilizare:

  1. Cu o lopațică afânați solul și îl omogenizați până la 15 cm adâncime eliminând pietrele, frunzele și crengile găsite. Puteți colecta solul ce se vrea măsurat, într-o găleată sau vas.
  2. Daca masurati PH-ul turnați apă până la saturație. Omogenizați din nou, apăsați solul și lăsați să stea 5-10 minute.
  3. Introduceți aparatul în sol 15 cm si asteptati 60 secunde apoi cititi valoara. Dacă se măsoară în vas, sonda nu trebuie să atingă pereții vasului.
  4. Nu se poate folosi decât la sol. Nu funcționează la lichide sau alimente.
  5. Pentru umiditate introduceti aparatul in sol 15 cm, fara sa indoiti sondele. Daca nu intra, incercati in alt loc sau spargeti crusta de la suprafata pamantului si incercati din nou. Asteptati 60 secunde apoi cititi valoarea.
  6. Inainte de fiecare utilizare stergeti aparatul cu un material textil aspru, dinspre varf spre aparat, pentru a elimina oxizii. Daca efectuati mai multe masuratori, de fiecare data stergeti sondele.
  7. Pentru luminozitate, indreptati partea superioara a aparatului spre sursa de lumina si cititi valoarea.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „TPH1810 umidometru, PH metru, fotometru de sol”

S-ar putea să-ți placă și…