K25 Thunder I cutit de supravietuire cu cutit secundar

340 lei TVA inclus

SKU: 32018 / 32019

Cutit K25 Thunder I pentru supravietuire, cu lungimea totala de 32.5 de cm si lungimea lamei de 20 cm, insotit de accesorii pentru supravietuire.

Golește

Descriere

K25 Thunder I cutit tactic de lupta si supravietuire, cu lama solida, fabricata din otel inox 7Cr17MoV, placata cu titaniu. Dispune de un fierastrau de 10 cm.
Manerul este acoperit cu SFL, material asemanator cu cauciucul. Acesta ofera aderenta buna, nu conduce caldura, astfel iarna o sa para cald la atingere.
In interiorul manerului avem un spatiu de stocare etans care contine o busola cu lichid, plus o capsula. In capsula avem un plasture, ac de pescuit, chibrituri, striker pentru chibrituri, nylon de pescuit, plumb pentru pescuit, lama de bisturiu, penseta, creion, ace de siguranta. Utile pentru improvizat capcane, pescuit si aprins focul.
Vine insotit de teaca care prinde cutitul. Teaca se poate purta la centura sau atasa prin sistem Molle.
In interiorul tecii, avem un cutit secundar cu lama de 60 de mm lungime si 3 mm grosime, util pentru taieturi de precizie. Acesta poate servi ca si varf de sutita sau harpon. Partea opusa are un tais semicircular de 5 mm ideal pentru taiat centuri sau jupuit.
Manerul are un desfacator de dopuri si poate desface suruburi mici de 4-10 mm. Cutitul secundar poate fi extras din teaca fara sa extrageti cutitul principal.
Teaca mai contine o oglinda de semnalizare, tub elastic si un sac de prastie. Tubul poate servi ca si tourniquet pentru a opri hemoragia sau construi rapid o prastie cu pietre folosind atasamentul pliabil de pe teaca, ca sa vanati pasari si animale mici. Cutitul vine cu 2 metri de paracord, util pentru legat, improvizat capacane, folosit ca si iasca pentru aprins focul etc.

  • Lungimea totala 325 mm
  • Lungime lama 200 mm
  • Grosime lama 5.5 mm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

8435119841589
8435119841558

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „K25 Thunder I cutit de supravietuire cu cutit secundar”

S-ar putea să-ți placă și…