Politica De Confidentialitate – GDPR

Conform cerințelor Regulamentului General Pentru Protectia Datelor (GDPR) – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, eAgora are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Site-ul eAgora.ro este operat de societatea SC Creotech SRL, cu sediul în Jibou, Strada Libertății Nr. 12, înscrisă în Registrul Comertului cu numărul J31/285/03.05.2018.

De ce avem nevoie de date?
 • Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza serviciile, cu urmatoarele scopuri:

  • Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite
  • Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam
  • Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat
  • Pentru administrarea site-ului
  • Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram
  • Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii
  • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc)
  • Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea eAgora.ro, in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens

Ce vom face cu datele?

eAgora nu oferă informația colectată unor terți fără consimțământul dvs. expres si prealabil, cu excepția terților ce oferă serviciile de găzduire și transport.

Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o data personala personal despre nici un utilizator individual. Se foloseste serviciul de monitorizare a traficului Google Analytics.

In acelasi timp insa, eAgora.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cind este cerut de o autoritatea competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor eAgora.ro.
Datele personale introduse de dumneavoastra sunt folosite strict pentru indeplinirea procedurilor legale (facturare, emitere certificat de garantie) precum si pentru expedierea coletelor catre dumneavoastra. In acest proces datele dumneavostra sunt introduse in programul de facturare respectiv in aplicatia pentru crearea de AWB uri a curierului.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal?

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont de utilizator pe site-ul eAgora.ro. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări trimise catre eAgora.ro prin email la adresa contact@eagora.ro.

eAgora.ro se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). In momentul in care accesati site-ul eAgora.ro va dam posibilitatea sa va abonati si la newsletter-ul nostru cu informatii despre promotiile  eAgora.ro. Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

Accesul dvs. la anumite informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati  “Dezautentifica-te” din contul dvs. la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a site-ului. Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public (in cafenelele internet, spre exemplu).

In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. ,va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora.