ESP ExB-26H baston telescopic de 66 cm calit

265 lei TVA inclus

SKU: ExB-26H

Baston telescopic ESP ExB-26H, construit integral din otel calit, cu lungimea extinsa de 66 de cm si lungimea pliata de 26 de cm, cu toc inclus.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

ESP ExB-26H baston telescopic, extensibil, din otel calit, compus din 3 segmente, care extinse complet ajung la 66 de cm. Acest model este din gama mare, pliat atinge 26 de cm. Se adreseza celor care il pot purta la vedere pentru descurajare, fiind greu de ascuns datorita dimensiunilor. Ideal pentru aparare, spart sticla si alungat animale.
Extensia se face prin scuturare, iar plierea lui prin lovirea varfului perpendicular, de ceva tare.
Bastonul dispune de un maner texturizat, cauciucat, care ofera o aderenta excelenta si este calit la o rezistenta de maxim 50 HRC pe scara Rockwell. Procesul de calire il face dur si rezistent la indoire.
Vine insotit de un toc universal pentru centura, ESP BH-55, care se poate roti 360°. Tocul se poate bloca pe pozitia dorita si detasa cu un singur click. Dataorita faptului ca se roteste, bastonul poate fi pozitionat la unghiul dorit pentru a fi rapid accesibil.
Tocul se poate prinde la centuri de maxim 60 de mm latime. Acesta prinde bastonul, astfel nu exista riscul pierderii lui, indiferent de activitatea desfasurata.

  • Lungime extins 665 mm
  • Lungime pliat 260 mm
  • Greutate 540 g

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

4000844389411

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „ESP ExB-26H baston telescopic de 66 cm calit”