Coghlans 1426 peleti mari din rumegus pentru foc

25 lei TVA inclus

SKU: 1426

Peleti mari din rumegus Coghlans 1426 cu timp de ardere de 30 de minute. Se pot partitiona si folosi ca si brichete de aprins focul sau pentru gatit la sobele de camping.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Coghlans 1426 peleti mari din rumegus, sub forma de disc, cu utilizari multiple. Se pot folosi ca si iasca sau bricheta pentru aprins focul sau ca sursa de combustibil pentru sobele de camping.
Peletii se poate folosi intregi sau partitiona, fiind marcati pentru a fi usor rupti in bucati. Poate inlocui iasca, spirtul solid sau brichetele de aprins focul. Bucati din el maruntite, se pot aprinde si cu amnarul sau cremene.
Sunt fabricate din lemn de cedru si ceara rafinata, se aprind extrem de usor si intretin focul, degaja foarte multa caldura si aproape ca nu lasa reziduri. Sunt inlocuitori perfecti a tabletelor de combustibil solid.
Deoarece cele mai multe mancaruri nu au nevoie de mai mult de 30 minute sa fie gata, pot fi folositi ca sursa de combustibil.
Sunt perfect compatibil cu cele mai multe sobe de camping pe combustibil solid, deoarece incap cu usurinta in focarul acestora. Ideali ca si sursa de foc pentru urgente si camping.

  • Timp de ardere 30 minute
  • Dimensiuni 100 x 25 mm
  • Greutate 99 g
  • Made in USA

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

056389014268

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Coghlans 1426 peleti mari din rumegus pentru foc”