CRKT Freyr topor forjat stil viking

499 lei TVA inclus

SKU: 2746

Topor forjat CRKT Freyr cu lungimea de 410 mm si greutatea totala de 810 grame, cu coada din lemn de nuc. Capul este forjat iar lama calita.

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

CRKT Freyr topor forjat, cu cap cu profil special, tip barba lunga se poate folosi la lupta, cioplit, tamplarie, taiat si crapat lemne. Ideal pentru orice de la drumetii si excursii in padure, la lupta si supravietuire.
Capul este forjat si confectionat din otel carbon 1055, de calitate superioara. Acesta este acoperit cu fosfat de mangan pentru rezistenta la coroziune. Lama este calita, se ascuteste greu, dar odata ascutita, isi pastraza taisul timp indelungat.
Manerul este confectionat din Tennessee hickory, nuc american, care are o fibra mult mai densa decat nucul obisnuit.
Acest topor cu ADN de viking a fost proiectat de Elmer Roush, care s-a inspirat puternic din topoarele vikingilor. La acestia topoarele erau arma si unealta simultan si erau mai importante decat sabia. Aspectul si soliditatea acestui topor, ridica moralul si garanteaza ca aveti ceva de incredere in mana, in caz de lupta.
Perfect ca si cadou pentru orice pasionat de vanatoare, excursii in padure si pasionati de istorie.
Toporul face parte dintr-o serie de topoare CRKT, care reprezinta interpretari moderne ale unor cunoscute topoare istorice. Acesta poarta numele Freyr, care este zeul razboiului la vikingi.
Atentie: scutul se vinde separat, iar strigatul de lupta care sa terorizeze oponentul, trebuie sa vi-l compuneti singuri.

Caracteristici:

  • Greutate totala 810 g
  • Lungime totala 410 mm
  • Lungime tais 115 mm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

794023274608

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „CRKT Freyr topor forjat stil viking”

S-ar putea să-ți placă și…