Morakniv Garberg 13915 cutit cu pila diamantata si amnar

520 lei TVA inclus

SKU: 13915

Cutit Morakniv Garberg 13915 pentru supravietuire, cu lungimea totala de 229 mm si lungimea lamei de 109 mm, insotit de accesorii pentru supravietuire.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Morakniv Garberg 13915 cutit full tang, cel mai robust cutit facut de Morakniv. Este conceput special pentru a rezista celor mai dificile utilizari. Lama full tang, este din otel carbon de cea mai buna calitate, poate fi folosita inclusiv pentru ras, cu o duritate ridicata si rezistenta exceptionala la coroziune.
Spre deosebire de lamele de inox, lamele din otel carbon, chiar daca nu sunt la fel de rezistente la coroziune, au o duritate mai mare. Se ascutesc mai greu, dar isi pastreaza taisul mai bine.
Manerul este din polimer, dur si rezistent la impact.
Teaca din polimer include un sistem de blocare pentru a preveni caderea cutitului din ea. Teaca este simetrica, astfel cutitul poate fi introdus in orice directie in ea si poate fi utilizat cu orice mana. Aceasta poate fi prinsa la centura cu ajutorul unei curele din piele naturala.
Dimensiunile potrivite ale cutitului il fac ideal si pentru a fi purtat la cizma.
Acest cutit vine insotit de un kit de supravietuire care contine un amnar Morakniv, o pila de ascutit diamantata si 48 de cm de paracord utili ca si iasca, snur sau pentru legat.

  • Lungime totala 229 mm
  • Lungimea lama 109 mm
  • Grosime lama 3.2 mm
  • Made in Sweden

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

7391846025726

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Morakniv Garberg 13915 cutit cu pila diamantata si amnar”