Smiths dispozitiv de ascutit cutite la unghi constant portabil

325 lei TVA inclus

SKU: 50591

Dispozitiv de ascutit cutite Smiths, care permite ascutirea la 4 unghiuri constante presetate. Vine insotit de 4 pietre pentru ascutit si ulei mineral, totul intr-o geanta de pastrat portabila.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Smiths dispozitiv de ascutit cutite, inclusiv cu striatii, folosit la pentru ascutirea acestora la unghi constant. Sistemul permite ascutirea sau modificarea taisului la unghiul pe care il doriti. Un mare plus al acestui sistem este posibilitatea, de a ascuti cutitul pe ambele parti la acelasi unghi fara sa il desfaceti. In acest mod, salvati timp si nu mai este nevoie sa setati unghiul din nou, pentru cealalta parte.
Nu necesita fixarea lui definitiva la un banc de lucru, se foloseste in mana.
Acest dispozitiv de ascutit permite ascutirea la 4 unghiuri presetate: 20 grade (cutite de filetat, briciuri), 25 grade (cutite de bucatatrie), 30 grade (cutite de vanatoare si outdoor), 35 grade (cutite de lucru intensiv, satare).
Sistemul vine insotit de 4 pietre de ascutit si de o sticla de ulei mineral Smiths de 30 ml, totul intr-o geanta cu inchidere cu fermoar pentru transport si stocare. Uleiul permite realizarea unei slefuiri superioare si se foloseste si la curatatea pietrelor de resturile de pilitura metalica.
Doua pietre sunt diamantate, una aspra si una fina. Acestea au pe ele sant pentru ascutit carlige de pescuit si o zona pentru ascutit dalti sau razuitoare.
Trusa de ascutit mai contine o piatra naturala fina de Arkansas, folosita la finisat si una ceramica triunghiulara, folosita la ascutit striatiile.

Accesorii incluse:

  • Piatra de ascutit diamantata aspra
  • Piatra de ascutit diamantata fina
  • Piatra de finisat naturala de Arkansas
  • Piatra ceramica triungiulara
  • Ulei mineral Smiths 30 ml
  • Geanta de pastrare si transport

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

027925505915

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Smiths dispozitiv de ascutit cutite la unghi constant portabil”

S-ar putea să-ți placă și…