MyWeigh iBalance i401 cantar profesional 400g x 0.005g

1.280 lei TVA inclus

SKU: SCM401

Cantar profesional de mare precizie MyWeigh iBalance i401, cu greutatea maxima cantarita de 400 g si rezolutia de 0.005 g. Alimentarea se face cu un acumulator reincarcabil sau la priza de 230V.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

MyWeigh iBalance i401 cantar profesional de mare precizie, balante electronica de masa, cu precizie de laborator, dotata cu electronica si cipuri industriale. Ideal pentru situatii cand se cere precizie maxima si se cantareste des nu doar ocazional. Vine insotita de certificat de calibrare T4C si acuratete 5Q4.
Dispune de cip dual cu termistor care ia in calcul temperatura ambientala pentru precizie maxima. Balantele sunt superioare cantarelor, deoarece inregistreaza cele mai mici schimbari in greutate, ca de exemplu atunci cand se adauga greutate treptat.
Se poate calibra cu ajutorul unei greutăți de 300 g (se vinde separat).
Dispune de doua afisaje LCD cu iluminare pe albastru, de 2 cm inaltime si 6 cifre. Afisajul dublu, permite clientilor sa vada valoarea pe care o vedeti pe ecran. Ideal pentru casele de amanet, magazinele de bjuterii unde trebuie respectate anumite norme de securitate.
Platforma de dimensiuni mari, este construit din inox gros pentru stabilitate si rezistenta.
Cantarul este dotat cu senzor de stabilitate, senzor de supraincarcare, indicator de baterie descarcata.
Picioarele sunt ajustabile si este dotat cu bula de nivel incorporata pentru reglarea perfecta. Vine insotit de paravan pentru vant cu accesare prin partea superioara.
Dispune de functia TARE care aduce la zero un obiect aflat pe cantar, functia de numarare, de valoare negativa, de urmarire a valorii zero (zero tracking).
Alimentarea se face de la un acumulator reincarcabil de 6V incorporat sau direct de la priza, cu ajutorul unui alimentator de 100-240V/50-60Hz care functioneaza oriunde in lume.
Dispune de functia de oprire automata daca nu este utilizat o perioada si se poate conecta la computer printr-un port RS-232 (instructiuni incluse).
Afiseaza nivelul de incarcare si momentul in care cantarul este pregatit sa efectueze cantarirea. Aceasta previne punerea prematura a greutatii pe el.
Senzorul se poate bloca mecanic pentru siguranta in transport.
Poate masura in: g, oz, lb, gn, ct, ozt, dwt, drams, mommes, taels, 1/4oz, 1/8oz + PCS.

Caracteristici:

  • Greutate maxima cantarita 400 g
  • Rezolutie 0.005 g
  • Diametrul platformei 116 mm
  • Dimensiuni 270 x 200 x 70 mm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

GARANTIE

12 luni PF
12 luni PJ

EAN

716165161561

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „MyWeigh iBalance i401 cantar profesional 400g x 0.005g”