MyWeigh Maestro cantar de bucatarie si precizie 2 in 1

495 lei TVA inclus

SKU: SCMMAESTRO

Cantar de bucatarie si de precizie MyWeigh Maestro dotat cu doua platforme, una de uz general cu capacitatea de 8 Kg si una de precizie cu capacitatea de 200 g.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

MyWeigh Maestro cantar de bucatarie si de precizie, unul dintre cele mai performante modele ce se pot achizitiona la ora actuala. Este dotat cu senzor HBM fabricat in Germania ideal pentru situatii cand se cere precizie maxima. Vine insotit de certificat de calitate si calibrare T4C si acuratete 5Q4.
Acest cantar a fost laudat de bucătari de renume cum ar fi Michael Ruhlman, author of French Laundry Cookbook si Ad Hoc At Home.
Cantarul dispune de o serie de caracteristici unice sau rar intalnite.
Are doua platforme, o platforma mare de uz general si o platforma mica de precizie, culisabila. Afisajul este de tip LED matricial, are functia de calculare automata a procentelor, panou de control detasabil pentru cantarit obiecte voluminoase cum ar fi tavi sau cutii.
Cantarul se poate calibra, functie rar intalnita la cantarele de bucatarie. Platforma mare se calibreaza cu o greutate de 5 Kg, (se vinde separat), iar platforma mica cu o greutate de 200 g, (se vinde separat).
Platformele sunt construite integral din inox. In momentul in care platforma mica este extrasa cantarul comuteaza automat la acesta. Pe acesta se pot cantari ingredientele la care este nevoie de o precizie mai mare, cum ar fi condimentele.
Dispune de functia de oprire automata. Aceasta poate fi reglata la o anumita valoare sau dezactivata după preferinte, la fel si sunetul.
Functia TARE, pentru a scadea greutatea vasului in care sunt cantarite alimentele.
Acest cantar poate fi alimentat cu electricitate direct de la 230V cu ajutorul alimentatorului inclus sau de la 3 baterii AA.
Poate masura in: grame, kg, dwt, oz, lb, ozt, lb/oz

Caracteristici:

  • Greutate maxima cantarita platforma mare 8 kg
  • Rezolutie platforma mare 1 g
  • Dimensiuni platforma mare 20 x 18.5 cm
  • Greutate maxima cantarita platforma mica 200 g
  • Rezolutie platforma mica 0.1 g
  • Dimensiuni platforma mica 7 x 7 cm
  • Dimensiuni cantar 25 x 20 x 5 cm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

GARANTIE

12 luni PF
12 luni PJ

EAN

716165162872

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „MyWeigh Maestro cantar de bucatarie si precizie 2 in 1”