Milwaukee TH300 termometru pentru monitorizare

235 lei TVA inclus

SKU: TH300

Termometru pentru monitorizare Milwaukee TH300, cu sonda cu cablu lung de 1 metru, pentru medii umede, industriale. Functioneaza 1 an in continuu de la o singura baterie.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Milwaukee TH300 termometru pentru monitorizare, industrial, digital, cu sonda din inox. Aceasta are un cablu lung de 100 cm, care va permite sa ajungeti in locurile greu accesibile. Cablul se poate stoca in interiorul aparatului si sa lasati afara doar lungimea dorita. Aparatul vine insotit de certificat de calitate si acuratete.
Masoara temperatura ambientala si interna si se stabilizeaza, in cazul lichidelor, aproape instantaneu. Poate functiona in medii cu pana la 95% umiditate, ceea ce il face ideal pentru aplicatii care in medii umede sau in incaperi pline de vapori.
Termometrul poate fi folosit in scop industrial sau casnic (la lichide, masurat temperatura interna la carne, aluat, dulceturi, verificat temperatura in timpul fermentatiei etc).
Carcasa dispune de un picior pliabil si de o clama de prindere. Clama este utila pentru a prinde aparatul de marginea bazinelor, in timp ce sonda sta in lichid.
Acest termometru, este conceput fara butoane. Odata instalata bateria, va functiona pana la 1 an in continuu. Aceasta caracteristica il face util la monitorizarea pe termen lung a temperaturii in continuu.
Foloseste o baterie AAA 1.5 V, inclusa.
Lungime sonda 100+15 cm
Dimensiuni 100 x 55 x 20 mm

Masoara:

  • Temperatura: 50 +150°C, acuratete 0.5°C, rezolutie 0.1°C

Informații suplimentare

PRODUCATOR

GARANTIE

12 luni PF
6 luni PJ

EAN

5999567670717

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Milwaukee TH300 termometru pentru monitorizare”