C-Tech solutii pentru testat sau calibrat PH metre

25 lei TVA inclus

SKU: PH5

Solutii C-Tech pentru testat sau calibrat, la set de 5 plicuri, utilizate la verificarea si calibrarea aparatelor de masurat PH-ul.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

C-Tech solutii pentru testat sau calibrat aparatele de masurat PH-ul, la set de 5 plicuri. Ideale si pentru laboratore, scoli, chimie experimentala etc.
Se pot folosi pentru testat si calibrat orice tip de PH metru, indiferent ca este reglat in mod european sau asiatic.
Aceste solutii pentru testare si calibrare, au trecute pe spatele plicului, un tabel compensator, de care trebuie tinut seama, in functie de temperatura solutiei.

Utilizare: continutul se dizolva in 250 ml de apa distilata. Se agita pana cand se dizolva complet. Solutia rezultata o sa aiba PH-ul de pe plic.
Introduceti senzorul si asteptati stabilizarea rezultatului. Verificati daca valorarea indicata la temperatura respectiva, corespunde cu PH-ul indicat pe spatele plicului, cu o eroare cat mai mica.
Daca diferenta este mare, calibrati aparatul.

Solutia nu are durata de expirare, atat timp cat integritatea plicului este mentinuta.
Odata preparata, folositi cata va trebuie, restul se pastreaza in recipiente etanse. Apa reactioneaza cu bioxidul de carbon din atmosfera si cu timpul solutiile deviaza. Cu timpul este normal ca solutia preparata sa se acidifieze.

Contine:

  • PH 4.01
  • PH 6.86
  • PH 7.00
  • PH 9.18
  • PH 10.01

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

627973515159

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „C-Tech solutii pentru testat sau calibrat PH metre”