Milwaukee MW500 ORP metru profesional

775 lei TVA inclus

SKU: MW500

Aparat profesional Milwaukee MW500, ORP metru, pentru masurat potentialul redox, potentialul de oxido-reducere, cu precizia de ±5 mV si intervalul de masurare de ±1000 mV.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Milwaukee MW500 ORP metru, profesional, cu reactie rapida, utilizat pentru a masura ORP (oxidation/reduction potential – potentialul redox, potentialul de oxido-reducere) cu precizie de laborator. Ideal pentru monitorizat calitatea apei, pentru acvarii, piscine, laboratoare, scoli, institutii etc.
Apa cu cat are ORP mai mare, cu atat puterea de oxidare este mai mare. Daca are un ORP mic, puterea de reducere este mai mica.
ORP-ul variaza in functie de temperatura, contaminatii prezenti pe electrod, reactia apei cu bioxidul de carbon din aer, prezenta contaminatilor in apa cu potential diferit, inertia senzorului.
Exemplu: fierul are un potential redox de -0.44 V, in timp ce magneziul are de -2.38 V, iar argintul de +0.8 V. Toti acesti factori pot cauza deplasarea ORP-ului cu timpul intr-o directie sau alta. Pentru precizie maxima, efectuati masuratorile in sistem inchis si inert termic.
ORP-ul este util pentru a aprecia incarcatura microbiana a apei fara sa ii facem analiza de laborator. Un ORP mare duce la distrugerea bacteriilor si virusilor.
E. coliSalmonellaListeria si alti patogeni nu traiesc decat 30 de secunde in apa cu ORP de 665 mV. Daca ORP este sub 485 mV traiesc peste 5 minute suficient sa ne infecteze. Apa bine clorinata trebuie sa fie peste 665 mV ca sa distruga rapid patogenii. Pe masura ce clorul se evapora din apa, ORP o sa scada.
Aparatul se poate folosi la masurat dioxidul de sulf din vin prin metoda de titrare manuala Ripper.
Senzorul cu dubla jonctiune, umplut cu gel, cu durata de viata lunga si varf din platina, se poate schimba. Este suficient sa inlocuiti senzorul, nu trebuie sa cumparati tot aparatul. Acesta este protejat de un capac special umplut cu solutie de stocare, pentru a prelungi viata acestuia. Nu necesita stocarea lui verticala.
Cablul are 1 metru lungime pentru usurinta in utilizare.
Acest ORP metru are o precizie de ±5 mV ceea ce depaseste cu mult necesitatile obisnuite ale oricarui utilizator.
Foloseste o baterie de 9 V, inclusa.
Dimensiuni 141 x 80 x 40 mm

Masoara:

  • ORP: ±1000 mV, acuratete ±5 mV, rezolutie 1 mV

Utilizare si ingrijire:

  1. Stocati senzorul de ORP in solutie Milwaukee MA9015.
  2. Curatati senzorul de ORP in solutie Milwaukee MA9016.
  3. Verificati senzorul de ORP in solutie MA9020.
  4. Comandati senzor de ORP de schimb Milwaukee SE300.

Informații suplimentare

PRODUCATOR

GARANTIE

12 luni PF
12 luni PJ
Senzorul beneficiaza de 6 luni

EAN

0810666003501

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Milwaukee MW500 ORP metru profesional”