Boker Quill pix tactic commando si sabotaj cu lama ascunsa

225 lei TVA inclus

SKU: 09BO125

Pix tactic Boker Quill, confectionat din aluminiu gros, cu lama ascunsa. Se poate folosit la scris, spart sticla, estimat dimensiuni si sabotaj.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Boker Quill pix tactic, proiectat de David Cyr și Kevin Passon, care ascunde in spatele simplitatii mai multe caracteristici ce il fac util misiunilor de commando si sabotaj.
Corpul pixului este mai gros si mai rezistent comparativ cu alte pixuri tactice, pentru rezistenta sporita.
Partea de sus este complet aplatizata. Acesta ofera o priza buna la degetul mare, cand se sparge sticla sau se loveste inamicul. Clipul este deosebit de puternic astfel nu riscati pierderea lui.
Pentru a scrie, se rasuceste de capacul fals, care expune pasta de scris.
Rasucind in directie opusa, acesta se poate desuruba si expune o lama. Cu aceasta se pot taia centuri, paracord, coliere de plastic, sarma de cupru si aluminiu pana la 4 mm grosime, conducte subtiri, dezizola cabluri etc. Se pot desface capse de hartie cu ajutorul celor doua proeminete, taia banda adeziva si hartii etc.
Deoarece capacul se poate strange bine, creeaza impresia ca este corp comun cu restul pixului. La o inspectie lama trece neobservata.
Dimensiunile acestui pix sunt particulare. Lungimea de fix 15 cm il face util la apreciat rapid diferite marimi, la fel si grosimea de 12.5 mm (1/2 inch).
Foloseste pasta Lamy M-22.

  • Dimensiuni 150 x 12.5 mm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

4045011200762

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Boker Quill pix tactic commando si sabotaj cu lama ascunsa”

S-ar putea să-ți placă și…