Weltool PM23 prindere universala la arme sistem complet

145 lei TVA inclus

SKU: PM23

Dispozitiv pentru atasat accesorii la arme Weltool PM23, compus din doua parti. Doteza arma cu sina Picatinny, poate prinde lanterne si dispozitive de ochit.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Weltool PM23 prindere universala pentu arme, sistem complet care va ofera flexibilitate in montarea lanternelor, a dispozitivelor laser de ochire sau a altor accesorii. Acestea se pot monta clasic, sub teava sau deasupra lunetei.

Este format din doua componente:

  1. O prindere cu diametrul de 30 de mm insotita de inel adaptor la 25.4 mm care are o sina Picatinny de 45 de mm. Aceasta se prinde de teava armei (daca se poate) sau de luneta.  Scopul ei este de a va dota arma cu sina Picatinny, daca nu aveti.
  2. O prindere Picatiny standard cu diametrul de 25.4 mm pentru lanterne sau lasere, care se ataseaza de prima prindere. Alternativ, pentru diametre mai mici ale corpului lanternei sau laserului, se pot folosi alte distanțiere (nu sunt incluse în pachet).

Aceasta prindere universala Weltool PM23 este confectionată din duraluminiu anodizat si vine insotita de doua chei inbus.
Combinate cele doua monturi sunt capabile să accepte lanterne cu diametrul capului de 70 mm.

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

6970683711385

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Weltool PM23 prindere universala la arme sistem complet”