Xtar SP100 panou solar de 100W cu statie de incarcare

1.625 lei TVA inclus

SKU: SP100+EU4S

Panou solar Xtar SP100 cu puterea de 100W, insotit de statie de incarcare cu 4 porturi USB, cu afisaj a tensiunii si intensitatii curentului produs.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Xtar SP100 panou solar portabil, monocristalin, cu celule Sunpower, capabil sa genereze 100W. Eficienta celulelor atinge 23.7% si in conditii ideale poate produce chiar peste 110W. Ideal pentru camping, urgente, supravietuire, reducerea dependentei de reteaua electrica, cabane fara electricitate etc. Doua panouri pot produce usor 1 KW pe zi care este suficient pentru o casa cu consum redus sau o cabana.
Vine insotit de statia de incarcare Xtar EU4S care are rolul de a stabiliza curentul produs si va fereste aparatele de cresteri bruste ale tensiunii si intensitatii.
Aceasta are 4 porturi USB de iesire: 3 tip A (1 – QC3.0 si 2 – 2.4A) si unul tip C. Puterea de iesire maxima este de 45W, iar tensiunea de iesire 5V, 9V si 12V.
Cu ajutorul acestuia puteti incarca orice dispozitive ce se incarca prin port USB: telefoane, tablete, lanterne, incarcatoare de acumulatori, drone, laptopuri, camere digitale, aparate de fotografiat, power banks etc.
Vine si cu un cablu DC7909, care se alimenteaza de la porturile de bricheta de la vehicule astfel se poate folosi in mod independent. Dispune de sistem inteligent, care opreste incarcarea atunci cand bateria masinii atinge 10V. Oprirea automata previne supradescarcarea bateriei masinii.
Afisajul LED albastru va permite sa vedeti tensiunea si intensitatea curentului produs.
Panoul se pliaza in doua pentru usurinta in transport. Dispune de inchidere magnetica, maner de transport si 4 puncte de ancorare.
Cablul de transfer a energiei are o mufa de iesire DC7909 si are lungimea de 3 metri. Acest fapt va permite sa stati la umbra in timp ce incarcati dispozitivele. Separat se poate comanda cablu prelungitor de 3 m, pentru un total de 6 metri.
Panoul are doua picioare rabatabile care va permit sa ajustati unghiul. Aceasta creste productia de energie cu pana la 20%, fata de panourile ce se intind pe sol si nu pot fi orientate.
Acest panou solar Xtar SP100 este compatibil cu o gama larga de statii de stocare pentru energie (power banks). Puteti conecta doua panouri la o statie de stocare, cu ajutorul unui cablu Y, care se poate comanda separat.

Caracteristici:
 • Dimensiuni depliat 124 x 54 x 1.5 cm
 • Dimensiuni pliat 62 x 54 x 3 cm
 • Tensiune 17.6 V
 • Intensitate 6.25 A
 • Greutate 4.4 Kg
Utilizare:
 1. Feriti panoul de apa. Nu permiteti sa ploaie pe el.
 2. Pentru eficienta maxima, orientati-l perpendicular cu soarele. Ajustati pozitia acestuia din cand in cand.
 3. Nu permiteti sa fie umbrit partial. Daca este la umbra, trebuie sa fie umbrit uniform. Umbrirea neuniforma duce la supraincalzirea celulelor umbrite si scurteaza durata lor de viata.
 4. Curatati de praf pentru eficienta maxima.
 5. Stocati surplusul de energie in statii de stocare de mare capacitate. Recomandat statia de stocare Xtar de 678W. O statie de stocare de 1 KW poate fi incarcata in 15-16 ore.
 6. Folositi panoul intre 10 +65 grade Celsius. Iarna in zile senine, produce mai multa energie decat vara in zile senine. Acest fapt compenseaza partial, durata mai scurta a zilei.

Informații suplimentare

PRODUCATOR

GARANTIE

12 luni PF
6 luni PJ

EAN

6952918344452

1 recenzie pentru Xtar SP100 panou solar de 100W cu statie de incarcare

 1. 5 din 5

  Ricardo

  Adevarata uzina electrica!!! Bate usor tot ce e pe piata. Con; as fi vrut sa poata fi lasat afara tot timpul.


Adaugă o recenzie