Nitecore VCL10 multifunctional lanterna si alimentator

215 lei TVA inclus

SKU: VCL10

Multifunctional lanterna Nitecore VCL10, care indeplineste si functia de alimentator USB, lumina de alarma si spargator de sticla.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Nitecore VCL10 multifunctional lanterna, accesoriu auto, 4 in 1, care are urmatoarele functii: alimentator USB quick charge, lanterna, lumina de alarma, spargator de sticla.
Acest dispozitiv va permite sa transformati portul de 12V de la masina, intr-un incarcator USB. Portul USB este compatibil cu standardul QC3.0 si are puterea de iesire de 2.4A. Odata introdus in portul de 12V, un LED albastru o sa ilumineze ambiental portul USB, pentru a fi usor de localizat pe intuneric.
Varful dispozitivului este din tungsten (wolfram) si va permite sa spargeti sticla in caz de necesitate.
Contine doua LED orientabile pana la 90 de grade. Unul are lumina alba continua, ce se poate activa in functie de neacesitati printr-o apasare de buton. Contine si un LED rosu cu lumina intermitenta. Aceasta poate fi folosita ca semnal si alarma, pentru a atrage atentia. Lumina rosie clipeste mai rapid, cand detecteaza apropierea unui vehicul.
Acest multifunctional se poate folosi si daca nu este conectat la portul de 12. Contine un acumulator Li-Ion de 240mAh incorporat, care poate oferi pana la 3 ore de iluminare.
Dispune de magnet incorporat, care permite atasarea de obiecte metalice si poate fi utilizat ca lumina utilitara cu puterea de 25 de lumeni.

  • Dimensiuni 79 x 25 x 23 mm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

LED

1 x ALB
1 x ROSU

PUTERE

25 lumeni alb
350 mW rosu

INTENSITATE

12 candela

DISTANTA MAXIMA

7 metri

ALIMENTARE

1 x Li-Ion 240 mAh

MODURI DE ILUMINAT

Alb 25 lumeni / 3 ore
Rosu intermitent 350 mW / 20 ore

IPX RATING

REZISTENTA LA IMPACT

DIMENSIUNI

Lungime 79 mm
Inaltime 23 mm
Latime 25 mm

EAN

6952506404735

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Nitecore VCL10 multifunctional lanterna si alimentator”