Nitecore 18650 dispozitiv multifunctional carcasa de extensie

155 lei TVA inclus

SKU: 18650EC

Dispozitiv multifunctional Nitecore 18650, care poate fi folosit ca si incarcator, baterie externa, lumina de semnalizare spate si prelungitor de timp de functionare pentru lanternele frontale.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Nitecore 18650 dispozitiv multifunctional, care poate fi folosit ca si incarcator, baterie externa (power bank), lumina de semnalizare rosie si pentru a prelungi durata de functionare in cazul lanternelor frontale.
Este dotat cu un buton care arata nivelul de incarcare a acumulatorului montat in carcasa. Tot acesta activeaza functia de semnalizare cu lumina rosie.
Acest dispozitiv functioneaza cu ajutorul unei mufe USB tip C.

Functii:

1. Incarcator: este capabil sa incarce orice tip de acumulatori 18650 cu protectie, la viteza maxima de 2A, indiferent ca sunt la 3.6 sau 3.7 V. In timpul incarcarii 4 LED albastre arata nivelul de incarcare a acumulatorului.
2. Baterie externa (power bank): poate furniza curent la alte dispozitive, cu ajutorul unui port USB tip C. Transforma orice acumulator 18650 cu protectie, in baterie externa pentru a incarca alte dispozitive.
3. Carcasa de extensie pentru lanterne frontale: poate fi folosit pentru a face lanterna frontala sa functioneze mai mult.
Daca aveti o lanterna frontala care se incarca prin port USB tip C, este suficient sa montati acest dispozitiv pe bentita si sa adaugati un acumulator 18650 in el. Acesta v-a da curent lanternei, care in schimb o sa ilumineze timp mai indelungat.
Ideal pentru situatii in care este nevoie de lumina timp indelungat si nu exista posibilitatea de a incarca lanterna. Carcasa de extensie se monteaza rapid pe orice bentita de lanterna frontala.
4. Lumina de semnalizare rosie: lumineaza in rosu intermitent. Perfecta pentru biciclisti, alergatori sau muncitori pentru a atrage atentia pe timp de noapte.

  • Lungime maxima cablu extins 32 cm
  • Greutate 65 g

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

6952506496235

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Nitecore 18650 dispozitiv multifunctional carcasa de extensie”