Umarex Walther PGS II pistol cu spray piper si UV

315 lei TVA inclus

SKU: 2.2057-1

Pistol Umarex Walther PGS II cu spray cu bataia de 5 metri, insotit de un spray cu piper de 2 milioane SHU cu marcaj ultraviolet cu lanterna detasabila.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Umarex Walther PGS II pistol cu spray capabil sa proiecteze un jet pana la metri. Se manevreaza ca si un pistol obisnuit, este mic si ușor de purtat. Dispune de siguranta pentru a preveni declansarea lui accidentala si de fereastra pentru vizualizare rapida. Acesta va permite sa verificati daca este incarcat si cu ce este incarcat.
Pistolul foloseste 3 tipuri de incarcaturi: cu apa (pentru antrenament), cu piper si cu piper gel. Ambele spray-uri cu piper sunt de 2 milioane SHU (Scoville Heat Units), fiind printre cele mai puternice din lume.
Spray-ul dispune de marcaj ultraviolet UV. Daca agresorul este stropit si apoi se spala, marcajul este vizibil cu lumina ultravioleta pana la 3 zile, chiar daca cu ochiul liber nu se vede nimic.
Pistolul vine insotit de un spray cu piper, fiind gata de utilizare. Acesta ofera o disipare mai mare a jetului, astfel nu trebuie sa ochiti precis. Efectul tine cca 30 de minute.

Pistolul contine o lanterna LED cu puterea de 200 de lumeni. Acesta functioneaza cu ajutorul unei baterii CR123, inclusa.
Lanterna are dublu rol, de a orbi agresorul si de a-l face sa priveasca involuntar spre ea, primind jetul de spray in plin, in fata.
Lanterna se poate controla independent de spray. Este suficient sa strangeti de clapeta de siguranta din spatele crosei si lanterna o sa stea pornita, atat timp cat clapeta este stransa.
In caz de nevoie se poate detasa, pentru a fi folosita ca si lanterna de mana.

  • Lungime 125 mm
  • Inaltime 120 mm
  • Grosime 29 mm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

4000844846136

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Umarex Walther PGS II pistol cu spray piper si UV”