Umarex Walther PGS pistol cu spray piper si UV

249 lei TVA inclus

SKU: 2.2050-1

Pistol cu spray Umarex Walther PGS cu bataia de 5 metri, insotit de un spray cu piper de 2 milioane SHU cu marcaj ultraviolet.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Umarex Walther PGS pistol cu spray capabil sa proiecteze un jet pana la metri ceea ce il face ideal pentru autoaparare sau alungat animalele, inclusiv cele agresivie. Se manevreaza ca si un pistol obisnuit, este mic si ușor de purtat. Dispune de siguranta pentru a preveni declansarea lui accidentala si de fereastra pentru vizualizare rapida. Acesta va permite sa verificati daca este incarcat si cu ce este incarcat.
Pistolul foloseste 3 tipuri de incarcaturi: cu apa (pentru antrenament), cu piper si cu piper gel. Ambele spray-uri cu piper sunt de 2 milioane SHU (Scoville Heat Units), fiind printre cele mai puternice din lume. Pentru comparatie cele folosite de fortele de ordine sunt intre 500 000 – 1 000 000 SHU.
Spray-ul dispune de marcaj ultraviolet UV. Daca agresorul este stropit si apoi se spala, marcajul este vizibil cu lumina ultravioleta pana la 3 zile, chiar daca cu ochiul liber nu se vede nimic.
Pistolul vine insotit de un spray cu piper, fiind gata de utilizare. Acesta ofera o disipare mai mare a jetului, astfel nu trebuie sa ochiti precis. Efectul tine cca 30 de minute. Pentru profesioniștii antrenati se recomanda cel cu gel. Acesta necesita precizie mai mare in ochire, dar efectul lui durează mai mult si ataca pielea mai puternic decat cel cu piper simplu.

  • Lungime 125 mm
  • Inaltime 120 mm
  • Grosime 29 mm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

4000844597731

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Umarex Walther PGS pistol cu spray piper si UV”