Coleman 424 aragaz pe benzina cu doua arzatoare

1.225 lei TVA inclus

SKU: 3000006611

Aragaz pe benzina Coleman 424, cu doua arzatoare, cu puterea de 4100 de Watt, pentru camping sau gatit in aer liber, cu greutatea de 5.3 Kg.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Coleman 424 aragaz pe benzina, cu doua arzatoare, care poate functiona cu benzina fara plumb sau cu combustibili speciali pentru arzatoare (gen Coleman, Primus etc). Rezervorul de combustibil se stocheaza in interiorul aragazului cand acesta nu este folosit.
Pe aragaz este suficient loc pentru doua vase de 25.4 cm sa fie folosite simultan. Dispune de doua paravanturi pe lateral, care se pot ajusta in functie de marimea vaselor de gatit. Suportul vaselor este cromat pentru o curatare usoara.
Vine insotit de palnie Coleman cu filtrare (peste 80 de lei valoare doar palnia in sine).

Utilizare

 1. Alimentati cu combustibil Coleman, Primus, kerosen sau benzina fara plumb. Strangeti dopul fara sa exagerati, dar suficient cat sa tina presiune. Nu este nevoie sa umpleti rezervorul.
 2. Rasuciti pompa spre stanga (cca. 1-2 rotatii). Pompati 15-30 ori in functie de cat de plin este rezervorul, avand grija sa acoperiti gaura de la maner cu degetul. Dupa ce ati terminat rasuciti manerul spre dreapta, pana se opreste. Nu este nevoie să fie strans tare. Nu creati suprapresiune in rezervor, deoarece o să fie greu să controlati flacara. Mai bine pompati ulterior, in timpul functionarii, daca focul vrea să se stinga.
 3. Apropiati focul de arzatorul din dreapta, apoi dati drumul incet la valva de pornire. Nu dati drumul brusc, la maxim. Dati drumul incet, ca debitul de combustibil sa fie mic, iar generatorul sa aiba timp sa se incalzeasca. Daca debitul de combustibil o să fie mare, generatorul de gaz nu o sa apuce să transforme tot lichidul în vapori. Acesta se poate scurge prin partea inferioara a arzatorului, chiar dacă focul este aprins.
 4. Controlati intensitatea arderii din valva. Aragazul are nevoie de o perioada de preincalzire de 20-40 de secunde, depinde cat de frig este afara, pana cand o sa produca o flacara curata.
 5. Dupa ce arzatorul din dreapta a functionat o perioada, se poate porni si cel din stanga de la valva sa de pe lateralul carcasei.
 6. Pentru oprire inchideti valva si lasati focul sa se stinga de la sine. Dureaza pana la 1 minut, este prefect normal. Depresurizati dupa racire rezervorul deschizand dopul de alimentare, apoi strangeti-l la loc.

Caracteristici:

 • Putere 4100W (14000 BTU/h – cate 7000 BTU pe arzator)
 • Timp de fierbere 1 litru 4 minute
 • Capacitate rezervor 1.2 litri
 • Timp de ardere 2 ore cu ambele arzatoare pe maxim
 • Dimensiuni 46 x 30 x 12.5 cm
 • Greutate 5300 g
 • Made in USA

Informații suplimentare

PRODUCATOR

GARANTIE

12 luni PF
6 luni PJ

EAN

0076501202342

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Coleman 424 aragaz pe benzina cu doua arzatoare”

S-ar putea să-ți placă și…