Origin Outdoors spirtiera cu flacara ajustabila, cu suport

149 lei TVA inclus

SKU: 179637

Spirtiera cu flacara ajustabila Origin Outdoors, cu suport de aluminiu pentru vase. Spirtiera se inchide etans, ceea ce permite pastrarea alcoolului in ea.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Origin Outdoors spirtiera cu flacara ajustabila, cu suport, usoara, care se adreseaza drumetiilor pe jos, unde volumul si greutatea conteaza. Intregul ansamblu cantareste doar 127 grame. Diametrul suportului de 97 mm va permite sa il stocati in interiorul vaselor de gatit, impreuna cu arzatorul.
Suportul detasabil, a fost conceput sa tina flacara la distanta optima de vasul in care se gateste.
Spirtiera este confectionata din alama si nu este atacata de coroziune. Dispune de capac care se inchide etans, astfel o puteti alimenta inainte de plecare si nu trebuie sa transportati alcoolul separat.
Spre deosebire de alte sobe pe alcool la care intensitatea arderii nu poate fi controlata, acesta vine insotita de un dispozitiv cu deschidere reglabila. Acesta se pune peste flacara si in functie de cat de mare este deschiderea asa va fi si intensitatea focului. Aceasta permite fierberea la foc redus (simmering).
Focul poate fi stins punand capacul peste el sau dispozitivul de reglaj inchis. Dupa ce se raceste, se poate inchide si nu trebuie sa ardeti alcoolul in întregime ca la spirtierele fara inchidere.

  • Dimensiuni spirtiera 74 x 46 mm
  • Dimensiuni suport 97 x 65 mm
  • Greutate totala 127 g
  • Made in Germany

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

4021504282651
4021504282927

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Origin Outdoors spirtiera cu flacara ajustabila, cu suport”