Origin Outdoors Wilderness soba pe spirt solid

60 lei TVA inclus

SKU: 179629

Soba pe spirt solid Origin Outdoors Wilderness, care vine insotita de 4 tablete de alcool solid, stocate in interiorul sobei pliabile.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Origin Outdoors Wilderness soba pe spirt solid, pliabila, tip commando, deosebit de usoara, fiind suficient de mica sa incapa in buzunar. Acest tip de soba se adreseaza drumetiilor pe jos, unde volumul si greutatea conteaza sau pentru situatii de urgenta. Reprezinta solutia perfecta pentru excursii ultrausoare de scurta durata.
Impreuna cu cele 4 tablete de hexamina (Hexamethylenetetramine), fiecare de 14 grame, intregul ansamblu cantareste doar 200 grame. Tabletele de alcool solid sunt stocate in soba, astfel nu aveti nevoie de spatiu suplimentar.
Datorita dimensiunilor mari o singura tableta arde peste 12 minute si este de ajuns pentru a incalzi gati. Inainte de utilizare este bine sa se puna o folie de aluminiu (staniol) sub tableta pentru a proteja soba. Tableta consumata partial se poate stinge si refolosi.
Genul acesta de sobe fac parte inca din anii ’30 din dotarea echipamentului individual militar al trupelor de recunoaștere (recon), al fortelor speciale aflate in raiduri sau sunt folosite de organizatiile umanitare.

  • Dimensiuni pliata 116 x 96 x 26 mm
  • Dimensiuni depliata 116 x 96 x 65 mm
  • Greutate totala 200 g
  • Made in Germany

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

4021504282453

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Origin Outdoors Wilderness soba pe spirt solid”

S-ar putea să-ți placă și…