Coleman Fuel combustibil lichid 1 litru

60 lei700 lei TVA inclus

SKU: 2000016589

Combustibil Coleman Fuel, distilat petrolifer superior, cu miros placut, pentru aragaze pe combustibil lichid sau lampi, la sticla de 1 litru.

Golește

Descriere

Coleman Fuel combustibil lichid superior folosit la aparatele de gatit si felinarele pe combustibil lichid indiferent de producator. Arde cu o putere mai mare decat motorina.
Combustibilul este compus din distilati petroliferi superiori din care s-a eliminat sulful. Contine molecule rafinate superioare celor din benzina si kerosen: cyclohexane, nonane, octane, heptane, pentane.

Spre deosebire de benzina sau kerosen prezinta o serie de avantaje:
1. Puritate mare care reduce mirosurile neplacute asociate cu benzina, arde fara atata funingine, care sa se depuna pe arzator si vase, nu infunda liniile de combustibil astfel aragazele si felinarele trebuie curatate mai rar.
2. Contine aditivi care usureaza aprinderea, previn coroziunea si ard cu o intensitate mai mare si constanta. Puterea calorica mai mare reduce consumul de combustibil si permite aragazelor si felinarelor sa atinga performanta maxima.
3. Este eficient la toate temperaturile spre deosebire de benzina unde la temperaturi sub zero grade trebuie pompat suplimentar si arde cu flacara redusa. Nu produce atate “flares”, care este o crestere brusca in intensitate de scurta durata, ca si o miniexplozie, asociata cu benzina.
4. Are o durata de stocare de 5-7 ani fata de benzina de maxim 1 an si este mai putin toxic decat benzina. In cazul in care a fost varsat, nu lasa mirosuri neplacute in urma.

  • Cantitate 1 litru
  • Dimensiuni 265 x 90 mm
  • Made in UK

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

3138522072582

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Coleman Fuel combustibil lichid 1 litru”