Vargo Converter spirtiera pe combustibil lichid, solid, gel

285 lei TVA inclus

SKU: T-307

Spirtiera Vargo Converter confectionata integral din titaniu, care poate functiona cu alcool lichid, gel combustibil sau pastile de spirt solid.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Vargo Converter spirtiera, pe combustibil lichid, gel sau solid este construita integral din titaniu, fiind ideala pentru camping si supravietuire. Vine cu suport pentru vase pliabil, astfel se poate folosi direct, fara a mai fi nevoiti sa achizitionati elemente suplimentare.
Pentru utilizarea cu combustibil lichid turnati 30 ml de alcool in ea si o aprindeti. Arde aproximativ 20 de minute cu un plin. Alcoolul ramas poate fi turnat inapoi in sticla.
Capacitatea maxima este de 45 de ml.
Daca se doreste folosirea ei cu tablete de spirt solid sau gel, este suficient sa fie pusa invers in suport. Daca este folosita cu alcool lichid sau cu alcool gel, are marele avantaj ca nu o sa acopere vasele cu reziduri de la ardere.
O caracteristica aparte a acestei spirtiere, este faptul ca va permite sa convertiti soba pe lemne Vargo Hexagon (vanduta separat) intr-una pe combustibil lichid. Spirtiera cu suportul ei, incap perfect in ea, caz in care Vargo Hexagon se comporta ca un paravant. Sporeste eficienta arderii, iar timpul de incalzire se reduce, fata de cazul in care spirtiera este folosita in mod independent. Indiferent daca este folosita ca spirtiera independenta sau impreuna cu Vargo Hexagon, distanta dintre spirtiera si vas este optimizata pentru eficienta maxima.
Spirtiera dispune de sac de stocare cu inchidere.

Caracteristici:

  • Diametru fara suport 61 mm
  • Inaltime fara suport 22 mm
  • Diametru cu suport 107 mm
  • Inaltime cu suport 61 mm
  • Greutate 39 g

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

818881003078

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Vargo Converter spirtiera pe combustibil lichid, solid, gel”