Woloszyn soba pe alcool solid tablete si chibrituri incluse

69 lei TVA inclus

SKU: EF-MK-1

Soba pe alcool solid Woloszyn, care vine insotita de 6 tablete de combustibil solid si 10 chibrituri mai lungi decat cele obisnuite.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Woloszyn soba pe alcool solid, pliabila, tip commando, deosebit de usoara, fiind suficient de mica sa incapa in buzunar. Se adresează drumetiilor pe jos, unde volumul si greutatea conteaza. Ideala pentru urgente, excursii, situatii de supravietuire.
Vine sub forma de set complet. Pe langa soba avem 6 tablete de hexamina (Hexamethylenetetramine), fiecare de 8 grame si 10 chibrituri de 65 mm mai mari decat cele obisnuite si o suprafata de lovire. Tabletele de alcool solid si chibriturile sunt stocate in soba, astfel nu aveti nevoie de spatiu suplimentar.
O singura tableta arde peste 12 minute si este de ajuns pentru a gati. Inainte de utilizare este bine sa se puna o folie de aluminiu (staniol) sub tableta, pentru a proteja soba. Tableta consumata partial se poate stinge si refolosi.
Genul acesta de sobe fac parte inca din anii ’30 din dotarea echipamentului individual militar al trupelor de recunoaștere (recon), al fortelor speciale aflate in raiduri sau sunt folosite de organizatiile umanitare.

  • Dimensiuni pliata 98 x 75 x 20 mm
  • Dimensiuni depliata 98 x 75 x 55 mm
  • Greutate totala 120 g
  • Made in Poland

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

5907688000726

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Woloszyn soba pe alcool solid tablete si chibrituri incluse”

S-ar putea să-ți placă și…