Coghlans 725 aprinzator piezoelectric

42 lei TVA inclus

SKU: 725

Aprinzator piezoelectric Coghlans 725, pentru aragaze si arzatoare pe gaz, scanteie produsa electronic. Nu necesita baterii si nici un fel de combustibil.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Coghlans 725 aprinzator piezoelectric, care produce scantei electrice, fiind utilizat la aprinderea arzatoarelor pe gaz sau benzina, pentru grill-urile pe gaz de exterior, a luminilor pilot de la centrala, a aragazelor pe gaz fara aprindere electrica etc.
Axul are lungimea de 15 cm ceea ce va permite sa ajungeti in locuri greu accesibile, cum ar fi focul pilot de la centrala sau sa tineti mana departe de arzatorul aragazului. Nu necesita alimentare cu gaz sau electricitate. Poate fi lasat la indemana copiilor, deoarece spre deosebire de brichete nu produce flacara.
Acest aprinzator contine un bloc de ceramica speciala, care atunci cand este lovita produce un arc electric. Intreg sistemul este incapsulat etans si nu este afectat de umezeala. Ideal pentru aparatele de grill care sunt pastrate in exterior.

Utilizare: atingeti cu varful arzatorul de la aragaz in zona fantelor de iesire si deschideti robinetul de gaz. Așteptati 3 secunde si incepeti sa apasati pe butonul aparatului, pana cand focul se aprinde.

  • Lungime ax 152 mm
  • Lungime 280 mm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

056389007253

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Coghlans 725 aprinzator piezoelectric”