Explorer bricheta electrica etansa cu dublu arc

79 lei TVA inclus

SKU: EXPL-BL

Bricheta electrica etansa Explorer, in capsula cu inchidere etansa, carcasa rezistenta la socuri, ideala pentru excursii, camping, supravietuire, aprins focul in general.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Explorer bricheta electrica etansa, care in loc de gaz sau combustibil lichid, foloseste curent pentru a genera doua arcuri electrice care aprind focul. Spre deosebire de brichetele cu combustibil, care sunt afectate de altitudine, unde combustibilul de evapora repede si de vant, cele electrice nu au aceste probleme.
Arcul dublu aprinde materialul mult mai repede si mai usor decat arcul electric simplu. Brichetele electrice mai poarta numele si de brichete cu plasma sau brichete Tesla.
Bricheta vine intr-o capsula de plastic rezistent, cu inchidere. Aceasta o fereste de socuri si impiedica intrarea apei, chiar si in cazul in care a fost scufundata complet in apa la 1 metru. Capsula dispune de punct de prindere, pentru a fi purtata la gat sau ca si breloc. Capacul se desface automat, printr-o simpla apasare de buton, dupa ce blocajul este inlaturat.
Dispune de un acumulator Li-Ion cu capacitatea de 220 mAh, care se reincarca cu ajutorul unui port micro USB. Dispune de LED indicator de culoare albastra, langa butonul de pornire.
Genul acesta de brichete pot furniza 80-90 de aprinderi, daca acumulatorul este bine incarcat. Timpul de incarcare a acumulatorului este de 1 ora si 30 de minute.
Dimensiuni 70 x 47 x 18 mm

Accesorii incluse:

  • Snur
  • Cablu USB

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

3870003583391

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Explorer bricheta electrica etansa cu dublu arc”