UCO Titan chibrituri rezistente la apa si vant

99 lei TVA inclus

SKU: MT-TSM-CONT

Chibrituri UCO Titan, cele mai avansate chibrituri produse de UCO. Rezistente la apa si la vant, lungi de 100 de mm, sunt garantate sa arda minim 25 secunde. Cutia contine 12 chibrituri si 3 suprafete de lovire.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

UCO Titan chibrituri speciale, cele mai avansate chibrituri la ora actuala. In 2015 au primit 3 premii internationale: Backpacker Magazine Editor’s Choice Snow Award, Gear Junkie “Best in Show” Award si 50 Campfires “Gear of the Year” Award. Ideale pentru excursii, supravietuire si urgente. Pot fi folosite ca si fitil.
Kitul este compus dintr-o cutie solida de plastic, etansa, cu gaura de prindere, ce se poate refolosi si care pluteste pe apa.  Dispune de suprafata de lovire pentru chibrituri. Aceasta daca se uda se poate folosi in continuare dupa ce se usca.
In interior avem 12 chibrituri rezistente la apa si la vant cu ardere de minim 25 secunde si 3 strikers (suprafete de lovire) de rezerva, care sunt stocate in interior fiind tot timpul uscate.
Aceste chibrituri, daca au fost udate se pot aprinde in continuare, fiind suficient sa le stergeti de apa. Odata aprinse, continua sa arda si sub apa sau sub pamant, iar cand sunt scoase, flacara reapare.

  • Lungime chibrit 100 mm
  • Total 12 chibrituri
  • Dimensiuni cutie 105 x 4 mm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

54269001308

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „UCO Titan chibrituri rezistente la apa si vant”