UCO Fire Starting kit pentru aprins focul

59 lei TVA inclus

SKU: MT-FSKIT

Kit pentru aprins focul UCO Fire Starting in cutie etansa. Contine 12 chibrituri rezistente la apa si vant, cu ardere lunga si 3 tablete de aprins focul UCO Sweetfire.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

UCO Fire Starting kit pentru aprins focul, de dimensiuni mici, care contine tot ce aveti nevoie pentru a face un foc in cele mai dificile conditii. Ideale pentru excursii, supravietuire si urgente.
Este compus dintr-o cutie solida de plastic, etansa, care se poate refolosi. Dispune de o suprafata de lovire pentru chibrituri. Aceasta daca se uda, se poate folosi in continuare dupa ce se usca.
Kitul contine 12 chibrituri rezistente la apa si la vant cu ardere de minim 12 secunde. Mai are 2 strikers (suprafete de lovire) de rezerva care stocate in interior si sunt tot timpul uscate si 3 tablete Sweetfire, stocate tot in cutie.
Tabletele Sweetfire au 4.5 grame si pot fi aprinse usor cu chibrituri sau amnar. Ard puternic aproximativ 7 minute timp suficient pentru a aprinde focul si chiar a incalzi ceva pe ele. Se pot decupa in bucati mai mici cu ajutorul unui cutit.

  • Dimensiuni cutie 80 x 40 mm
  • Greutate 54 g

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

054269002497

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „UCO Fire Starting kit pentru aprins focul”