Lansky Deluxe dispozitiv de ascutit cutite la unghi constant portabil

325 lei TVA inclus

SKU: LKCLX

Dispozitiv de ascutit Lansky Deluxe care permite ascutirea la 4 unghiuri constante presetate. Vine insotit de 5 pietre pentru ascutit si ulei mineral, totul intr-o cutie de pastrat portabila.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Lansky Deluxe dispozitiv de ascutit pentru cutite, folosit la pentru ascutirea la unghi constant. Sistemul permite ascutirea sau modificarea taisului la unghiul pe care il doriti. Un mare plus al acestui sistem este posibilitatea, de a ascuti cutitul pe ambele parti la acelasi unghi fara sa il desfaceti. In acest mod, salvati timp si nu mai este nevoie sa setati unghiul din nou, pentru cealalta parte.
Nu necesita fixarea lui definitiva la un banc de lucru. Cu ajutorul monturii Lansky LM009 (vanduta separat) se poate fixa de o masa de lucru.
Acest dispozitiv de ascutit permite ascutirea la 4 unghiuri presetate: 17 grade (cutite de filetat, briciuri), 20 grade (cutite de bucatatrie), 25 grade (cutite de vanatoare si outdoor), 30 grade (cutite de lucru intensiv, satare).
Sistemul vine insotit de 5 pietre de ascutit ce se pot inlocui si de sticla de ulei mineral Lansky, totul intr-o cutie de plastic cu inchidere pentru transport si stocare. Uleiul permite realizarea unei slefuiri superioare si se foloseste si la curatatea pietrelor de resturile de pilitura metalica.
Dispune de cutie de pastrare de dimensiuni mici, fiind portabil si usor de transportat.

Accesorii incluse:

  • Piatra de ascutit de 70 grit
  • Piatra de ascutit de 120 grit
  • Piatra de ascutit de 280 grit
  • Piatra de ascutit de 600 grit
  • Piatra de ascutit de 1000 grit
  • Ulei mineral Lansky 30 ml
  • Cutie de stocare

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

080999041000

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Lansky Deluxe dispozitiv de ascutit cutite la unghi constant portabil”

S-ar putea să-ți placă și…