Tsprof Kadet Pro-T Kit dispozitiv de ascutit profesional

2.600 lei TVA inclus

SKU: TS-KD22004D

Dispozitiv de ascutit Tsprof Kadet Pro-T Kit, cu pietre diamantate incluse. Permite ascutirea lamelor la unghi constant sau schimbarea unghiului acestora.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Tsprof Kadet Pro-T Kit dispozitiv de ascutit profesional, pliabil si compact. Cu el veti fi capabil sa realizati taisuri ascutite ca si lama de ras, la un unghi constant sau daca doriti sa schimbati unghiul acestora. Sistemul este construit integral din metal, prelucrat pe masini CNC, la o toleranta si o precizie, care egaleaza industria optica. Cutitul prins in clame poate fi rotit pe cealalta parte in doar 2 secunde.
Sistemul de ajustare a unghiului, va permite sa ajustati unghiul cu o precizie de 0.1 grade.
La acest dispozitiv de ascutit, unghiul de ascutire poate fi reglat la orice valoare se doreste. Instalarea este simpla si rapida, sistemul a fost gandit si realizat cu articulatii, pentru a-l face cat mai portabil.
Pentru acest sistem sunt disponibile o serie de accesorii. Acestea va permita sa ascutiti cutite cu lama scurta sau subtire, dalti, cutite de rindea, foarfeci etc.
Sistemul de prindere a pietrelor, este de tip universal si permite folosirea de pietre cu baza sau fara baza, diamantate sau abrazive, intre 10-16 cm lungime.
Recomandat pentru lame cuprinse intre 3-30 cm si maxim 7 mm grosime.
Unghiul de ascutire 9-28 de grade

Accesorii incluse:

  • Set de 5 pietre diamantate Tsprof (extra grosier, grosier, mediu, fin, extra fin)
  • Cheie hexagonala 1.5 mm
  • Cheie hexagonala 4 mm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

8100695814608

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Tsprof Kadet Pro-T Kit dispozitiv de ascutit profesional”