Tsprof ulei pentru slefuire 60 ml sintetic

65 lei TVA inclus

SKU: TS-MS2000330

Ulei pentru slefuire Tsprof, la sticla de 60 ml, cu tub de dozare. Uleiul reduce uzura pietrelor, iar partea finisata este mai fina.

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Tsprof ulei pentru slefuire sintetic, special formulat pentru a fi folosit cu pietre de ascutit naturale sau artificiale.
Uleiul are triplu rol de a obtine o slefuire de calitate, de curatare si de protectie. Reduce supraincalzirea pietrelor diamantate, prelungind viata acestora.
Pentru slefurire se aplica pe piatra inainte de a incepe procesul de ascutire. Reduce uzura pietrelor, iar partea slefuita este mai fina daca s-a folosit ulei. Efectul oglinda se obtine mai usor.
Pentru curatare, dupa ce ati terminat cu slefuirea, aplicati cateva picaturi pe piatra de ascutit. Presiunea hidrostatica a uleiului ridica metalul din porii pietrei, iar aceasta se poate curata prin stergere cu o laveta.
Acest ulei este util si pentru a sterge cutitele care nu sunt din inox pentru a le proteja de coroziune. Uleiul formeaza o pelicula fina pe lama iar acestea nu ruginesc, atat timp cat aceasta persista.
Uleiul vine intr-o sticla de plastic cu capac cu inchidere, ce are un tub de dozare la picatura. Aceasta permite controlul administrarii cu precizie a uleiului.

  • Capacitate 60 ml
  • Made in Russia

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

4640160650576

SKU

TS-MS2000330

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Tsprof ulei pentru slefuire 60 ml sintetic”

S-ar putea să-ți placă și…