Nitecore BP18 rucsac de 18 litri modular ergonomic

579 lei TVA inclus

SKU: BP18

Rucsac de 18 litri Nitecore BP18, cu un compartiment principal si un compartiment secundar, cu sistem Molle pe 3 parti si pe bretele.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Nitecore BP18 rucsac de 18 litri capacitate, proiectat pentru a fi confortabil, ideal pentru excursii de scurta durata, uz zilnic si naveta. Este fabricat din nylon 500D Cordura, usor, rezistent la rupere si intemperii.
Pe spate rucsacul are un sistem inovator de suspendare, care permite circulatia aerului si previne transpiratia.
Rucsacul are un compartiment principal si un compartiment secundar central.
Compartimentul principal are in interior, un buzunar pentru laptop sau tableta si doua buzunare pe lateral. Compartimentul principal poate fi accesat in doua moduri.
Compartimentul secundar central este ideal pentru pastrat telefonul.
Pe langa aceste doua compartimente, pe lateral mai are doua buzunare mari comprimate elastic, ideale pentru sticle de apa.
Pe partea din fata, pe laterale si pe bretele, rucsacul dispune de sisteme de prindere Molle, pentru atasare. Este compatibil cu alte borsete si genti Nitecore.
Mai are 3 zone din Velveteen, care permite atasarea de ecusoane velcro. Zona centrala are dimensiunile de 15 x 5 cm, iar cele doua zone laterale 10 x 5 cm.
Acest rucsac are doua manere de prindere si 9 inele de nylon de suspendat diferite obiecte, amplasate in diferite locuri. Este compatibil cu sacii de apa, tip camel bag.
Toate fermoarele rucsacului sunt fermoare YKK.
Bretele in forma de S, captusite, ajutabile. Acestea au suport ajustabil, in zona sternului, ceea ce distribuie mai bine greutatea si reduce oboseala.
Cadou: ecuson Nitecore 9 x 4 cm, exact cat spatiul de atasare velcro de pe rucac.

  • Dimensiuni 47 x 24 x 16 cm
  • Greutate 710 g

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

6952506494675

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Nitecore BP18 rucsac de 18 litri modular ergonomic”