Olight Nightour lampa de birou, veioza moderna RGB

699 lei TVA inclus

SKU: NIGHTOUR

Lampa de birou Olight Nightour, cu doua zone de iluminat una pe coloana, cu LED RGB si una in capul magnetic orientabil, dotata cu LED CRI, cu iluminare uniforma.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Olight Nightour lampa de birou multifunctionala, veioza cu design modern si elegant, care contine o serie de caracteristici aparte.

  1. Dispune de doua zone de iluminat, una pe coloana dotata cu LED RGB si un cap magnetic cu lumina calda. Ambele zone de iluminat pot fi reglate ca si intensitate in mod independent. Zona de iluminat RGB contine 12 LED iar capul magnetic un LED.
  2. Acumulator inclus in coloana permite functionarea lampii si daca nu este curent sau este deconectata intentionat de la alimentarea cu electricitate. Capul magnetic functioneaza doar daca este alimentat cu electricitate de la retea. Se poate detasa si poate fi pornit sau oprit prin scuturare, dar nu controlat ca si intensitate.
  3. Ventuza speciala care creste stabilitatea veiozei si nu poate fi rasturnata accidental.
  4. Suportul magnetic pentru cap, este compatibil cu alte produse Olight cum ar fi Lamphead, Baton 3, Obulb MC, Obulb MCs etc.

LED RGB de pe coloana genereaza 256 de culori prin rotatie. In momentul in care vedeti o culoare care va place, aceasta se poate bloca. La urmatoarea pornire, lampa v-a afisa direct culoarea preferata.
LED din cap are un CRI (color rendering index) de 95. Culorile apar noaptea la fel ca ziua. Nu au aberatii cromatice si distorsiuni de culoare. Are un scor de 95% la reproducerea culorilor fata de maxim 60-70% in cazul LED-urilor obisnuite. Iluminarea este uniforma, fara spot si penumbra, datorita unei lentile.
Veioza este alimentata cu ajutorul unui cablu USB tip C. Acesta permite reincarcarea acumulatorului de 4000 mAh din coloana si a celui de 100 mAh din cap, cand acesta este conectat la suportul magnetic. Pentru alimentare se poate folosi orice alimentator USB care genereaza 5V / 2A maximum. Alimentatorul nu este inclus in pachet.
Corpul este din aluminiu anodizat premium si are doua butoane de control, unul pentru coloana si unul pentru capul magnetic. Acesta se poate orienta la un unghi de 0-90 grade.

Accesorii incluse:

  • Cablu USB tip C

Informații suplimentare

PRODUCATOR

LED

12 x LED RGB
4 x LED CRI 95 alb cald

PUTERE

10 lumeni RGB
60 lumeni alb

INTENSITATE

DISTANTA MAXIMA

ALIMENTARE

1 x 4000 mAh incorporat
1 x 100 mAh incorporat

MODURI DE ILUMINAT

RGB ajustabil 8 – 60 lumeni / maxim 31 h
Alb ajustabil 1 – 90 lumeni / maxim 10 h 30 min

IPX RATING

REZISTENTA LA IMPACT

DIMENSIUNI

Inaltime 397 mm
Diametru baza 85 mm

GARANTIE

12 luni PF
12 luni PJ

EAN

6972378122841

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Olight Nightour lampa de birou, veioza moderna RGB”