Wuben F5 multifunctional de iluminat, felinar, baterie externa

225 lei TVA inclus

SKU: F5-BK / F5-G

Multifunctional de iluminat Wuben F5, reincarcabil, cu puterea de 500 de lumeni, reglabila pe 3 trepte de intensitate si 3 spectre de lumina.

Golește

Descriere

Wuben F5 multifunctional de iluminat, care poate avea mai multe intrebuintari. Poate fi folosit ca si felinar de camping, sursa de lumina pentru vlogging, sursa de lumina pentru fotografiat sau filmat, power bank. Este capabil sa ilumineze pana la maxim 25 de metri.
Dimensiunile mici il fac extrem de portabil si dispune de sisteme multiple de prindere. Poate fi prins la tripod, atarnat de snur sau inelul de prindere. Se poate atasa pe suprafete metalice cu ajutorul unui magnet incorporat.
Poate servi ca si felinar de cort sau pentru iluminat imprejurimile locului de camping. Util ca sursa de lumina pentru filmari, iluminat garaje, pivnite, magazii fara electricitate, pentru urgente in caz de pana de curent etc.
Emite o lumină difuza de maxim 500 lumeni reglabila pe 3 nivele de intensitate.
Lumina poate fi personalizată conform preferintelor pe 3 spectre de 3000K (lumina calda), 4500K (alb neutru), 5700K (alb rece).
Acest multifunctional de iluminat, dispune 4 LED indicatoare a nivelului de incarcare a acumulatorului incorporat de 5200 mAh. Acesta se reincarca cu ajutorul unui port USB si furnizeaza energie intre 10-190 de ore in functie de treapta de intensitate folosita. In caz de nevoie poate fi transformat in power bank (baterie externa).
Dimensiuni 84 x 78 x 28.5 mm

Accesorii incluse:

  • Cablu USB
  • Carabiniera
  • Snur

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

6971196510847

GARANTIE

6 luni PF
6 luni PJ

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Wuben F5 multifunctional de iluminat, felinar, baterie externa”