C-Tech LED-RHA-801 refractometru concentratie uree, AdBlue

225 lei TVA inclus

SKU: LED-RHA-801

Refractometru concentratie uree C-Tech LED-RHA-801 dotat cu iluminare LED. Masoara concentratia AdBlue pe un interval larg, utilizare in scop industrial sau agricol.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

C-Tech LED-RHA-801 refractometru pentru AdBlue, concentratie uree, de precizie mare si interval de masurare larg. AdBlue este o solutie compusa din apa purificata si uree. In mod normal toate motoarele Diesel sunt reglate sa functioneza cu AdBlue cu concentratia de 32.5%.
Pe langa verificarea concentratiei AdBlue, acest refractometru pentru uree, este util pentru prepararea si verificarea oricaror solutii care contin uree, indiferent daca au utilizare agricola sau industriala.
Acest refractometru dispune de ATC, Auto Temperature Compensation intre 10-30°C. In interior are un termobimetal care actualizeaza lentila in functie de temperatura. Se poate masura la temperaturi mai mari sau mai mici, dar trebuie calibrat.
Lamela dispune de iluminare LED. Aceasta permite sa folositi refractometrul in conditii de lumina redusa sau chiar pe intuneric. Daca bateria s-a descarcat, refractometrul poate fi folosit in continuare la Soare sau la o lumina puternica. Vine insotit de doua baterii, una instalata si una de rezerva.
Aparatul are corpul construit din cupru, aluminiu si plastic.

Utilizare: indreptati aparatul spre Soare sau o sursa de lumina puternica, priviti prin obiectiv si rotiti usor spre dreapta sau stanga pana aveti o imagine clara. Plasati pe prisma de test 2-4 picaturi de AdBlue si inchideti lamela transparenta. Aveti grija sa fie acoperita uniform si sa nu fie bule de aer. Priviti prin obiectiv si cititi valoarea.

Calibrare: se face cu apa, exact ca mai sus. Daca se pune apa, valoarea afisata trebuie sa fie Zero. Daca nu arata Zero, inlaturati capacul din spatele lamelei si rotiti incet de surubul de calibrare cu surubelnita stanga sau dreapta, pana cand valoarea afisata este Zero.

Masoara:

  • Concentratia AdBlue (concentratia uree): 0 – 40%, acuratete ±0.2%, rezolutie 0.2%

Accesorii incluse:

  • Baterie CR1220 de rezerva
  • Pipeta
  • Surubelnita
  • Laveta mare din microfibra pentru sters
  • Cutie de pastrare si transport

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

4853222571461

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „C-Tech LED-RHA-801 refractometru concentratie uree, AdBlue”

S-ar putea să-ți placă și…