Gain Express RHAN-200 refractometru pentru antigel acid baterie

225 lei TVA inclus

SKU: RHAN-200

Refractometru Gain Express RHAN-200 pentru antigel si acid de baterie. Afiseaza punctul de inghet a antigelului si concentratia acestuia, impreuna cu concentratia acidului de baterie.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Gain Express RHAN-200 refractometru pentru antigel, cu optica superioara, care masoara 3 parametri. Va permite sa verificati temperatura minima la care rezista antigelul – arata in acelasi timp si concentratia procentuala a antigelului si concentratia acidului din baterie.
In cazul acidului de baterie ofere informatii referitoare la starea ei: recharge – schimba, fair – acceptabila (mai merge), good – stare buna.
Acest refractometru dispune de ATC, Auto Temperature Compensation intre 10-30°C. In interior are un termobimetal care actualizeaza lentila in functie de temperatura. Se poate masura la temperaturi mai mari sau mai mici, dar trebuie calibrat.

Utilizare: apasati butonul de pornire, priviti prin obiectiv si rotiti usor spre dreapta sau stanga pana aveti o imagine clara. Plasati pe prisma de test 2-4 picaturi din lichidul care il masurati si inchideti lamela transparenta. Aveti grija sa fie acoperita uniform si sa nu fie bule de aer. Priviti prin obiectiv si cititi valoarea.

Calibrare: se face cu apa, exact ca mai sus. Daca se pune apa, valoarea afisata trebuie sa fie Zero. Daca nu arata Zero, rotiti incet de butonul de calibrare spre stanga sau dreapta, pana cand valoarea afisata este Zero.

Masoara:

  • Punctul de inghet si concentratia antigel cu ethylene glycol G11/12: -600C – 00C sau  0 66.6%
  • Punctul de inghet si concentratia antigel cu propylene glycol G13: -500C – 00C sau 0 – 62.4%
  • Concentratia acidul din baterie: 1.100-1.40 SG, acuratete ±0.01 SG, rezolutie 0.01 SG

Accesorii incluse:

  • Pipeta
  • Cutie de pastrare si transport

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

0712221437298

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Gain Express RHAN-200 refractometru pentru antigel acid baterie”