Gain Express RHSN-10 refractometru pentru salinitate, saramura

225 lei TVA inclus

SKU: RHSN-10

Refractometru pentru salinitate Gain Express RHSN-10 de mare precizie. Afiseaza densitatea relativa si concentratia de sare din apa si solutii saline.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Gain Express RHSN-10 refractometru pentru salinitate, cu optica superioara, pentru analizat salinitatea apei, a solutiilor saline si a sarmurii.
Masoara doi parametri: concentratia sarii si densitatea relativa (gravitatia specifica) a solutiei saline.
Ideal pentru masurat salinitatea in acvarii, piscine, izvoare de apa minerala, la preparat saramuri, in bucatarie la controlul regimului de sare, laboratoare, clinici, cercetare etc.
Acest refractometru dispune de ATC, Auto Temperature Compensation intre 10-30°C. In interior are un termobimetal care actualizeaza lentila in functie de temperatura. Se poate masura la temperaturi mai mari sau mai mici, dar trebuie calibrat.

Utilizare: apasati butonul de pornire, priviti prin obiectiv si rotiti usor spre dreapta sau stanga pana aveti o imagine clara. Plasati pe prisma de test 2-4 picaturi din lichidul care il masurati si inchideti lamela transparenta. Aveti grija sa fie acoperita uniform si sa nu fie bule de aer. Priviti prin obiectiv si cititi valoarea.

Calibrare: se face cu apa, exact ca mai sus. Daca se pune apa, valoarea afisata trebuie sa fie Zero. Daca nu arata Zero, rotiti incet de butonul de calibrare spre stanga sau dreapta, pana cand valoarea afisata este Zero.

Masoara:

  • Salinitatea: 0-100 ‰ (ppt), acuratete ±1 ppt, rezolutie 1 ppt
  • Densitatea relativa (gravitatia specifica): 1.000-1.070 g/cm³ (SG), acuratete ±0.001 SG, rezolutie 0.001 SG

Accesorii incluse:

  • Pipeta
  • Cutie de pastrare si transport

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

0712221437427

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Gain Express RHSN-10 refractometru pentru salinitate, saramura”