C-Tech LED-RHB0-90 refractometru pentru zahar, gem, gama larga

225 lei TVA inclus

SKU: LED-RHB0-90

Refractometru pentru zahar C-Tech LED-RHB0-90, dotat cu iluminare LED. Masoara valoarea Brix pe un interval larg, fiind util inclusiv pentru gem sau miere.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

C-Tech LED-RHB0-90 refractometru pentru zahar, brix, care va permite sa verificati concentratia zaharurilor, a sucrozei la diferite produse. Este util la fructe, legume, miere, sosuri, sucuri naturale si artificiale, gem, crema, miere etc.
Acest fapt ajuta preparatorii sa obtina consistent același gust. Agricultorii pot sa determine momentul cel mai potivit pentru a recolta vegetalele, iar fabricantii de alcool sa fiarba borhodul la cel mai bun moment.
Cu cat Brix in produele vegetale este mai mare, cu atat acele vegetale sunt de calitate superioara si au un gust mai bun. Este util pentru comercianti si consumatori sa verifice calitatea produselor.
In sucuri, creme, sosuri, cu cat Brix este mai mare, cu atat vor fi mai dulci.
Brix este util si in fermentatie. Cu cat este mai mare inainte de a incepe fermentatia, cu atat concentratia alcoolului va fi mai mare.
Acest refractometru dispune de ATC, Auto Temperature Compensation intre 10-30°C. In interior are un termobimetal care actualizeaza lentila in functie de temperatura. Se poate masura la temperaturi mai mari sau mai mici, dar trebuie calibrat.
Lamela dispune de iluminare LED. Aceasta permite sa folositi refractometrul in conditii de lumina redusa sau chiar pe intuneric. Daca bateria s-a descarcat, refractometrul poate fi folosit in continuare la Soare sau la o lumina puternica. Vine insotit de doua baterii, una instalata si una de rezerva.
Aparatul are corpul construit din cupru, aluminiu si plastic.

Exemple: castraveti 4-12 Bx, lebenita 8-16 Bx, porumb 6-24 Bx, mazare 4-12 Bx, sorg 6-30 Bx, alfalfa 4-22 Bx, mere 6-18 Bx, stafide 60-80 Bx, tomate 4-12 Bx, struguri 8-20 Bx, cartofi 3-8 Bx, ananas 12-22 Bx, miere 58-92 Bx, prune 9-14 Bx, ulei vegetal 57-90 Bx, gem de fructe 60-70 Bx, suc de portocale 6-13 Bx etc.

Utilizare: apasati butonul de pornire, priviti prin obiectiv si rotiti usor spre dreapta sau stanga pana aveti o imagine clara. Plasati pe prisma de test 2-4 picaturi din planta stoarsa sau maruntita si inchideti lamela transparenta. Aveti grija sa fie acoperita uniform si sa nu fie bule de aer. Priviti prin obiectiv si cititi valoarea.

Calibrare: se face cu apa, exact ca mai sus. Daca se pune apa, valoarea afisata trebuie sa fie Zero. Daca nu arata Zero, inlaturati capacul din spatele lamelei si rotiti incet de surubul de calibrare cu surubelnita stanga sau dreapta, pana cand valoarea afisata este Zero.

Masoara:

  • Concentratia de zaharuri: 0-90 Brix (Bx), acuratete ±0.5 Bx, rezolutie 0.5 Bx

Accesorii incluse:

  • Baterie CR1220 de rezerva
  • Pipeta
  • Surubelnita
  • Laveta mare din microfibra pentru sters
  • Cutie de pastrare si transport

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

3870003583490

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „C-Tech LED-RHB0-90 refractometru pentru zahar, gem, gama larga”