C-Tech LED-RHA-701 refractometru pentru antigel si lichide auto

225 lei TVA inclus

SKU: LED-RHA-701

Refractometru pentru antigel C-Tech LED-RHA-701, dotat cu iluminare LED. Mai afiseaza concentratia acidului de baterie, concentratia ad blue si punctul de inghet la lichidul de spalat parbrizul.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

C-Tech LED-RHA-701 refractometru pentru antigel, care va permite sa masurati 6 parametri. Se poate folosi la sa verificat temperatura minima la care rezista antigelul si lichidul de spalat parbrizul. Masoara concentratia acidului din baterie si concentratia lichidului ad blue. In cazul acidului de baterie ofere informatii referitoare la starea ei: recharge – schimba, fair – acceptabila (mai merge), good – stare buna.
Acest refractometru dispune de ATC, Auto Temperature Compensation intre 10-30°C. In interior are un termobimetal care actualizeaza lentila in functie de temperatura. Se poate masura la temperaturi mai mari sau mai mici, dar trebuie calibrat.
Lamela dispune de iluminare LED. Aceasta permite sa folositi refractometrul in conditii de lumina redusa sau chiar pe intuneric. Daca bateria s-a descarcat, refractometrul poate fi folosit in continuare la Soare sau la o lumina puternica. Vine insotit de doua baterii, una instalata si una de rezerva.
Aparatul are corpul construit din cupru, aluminiu si plastic.

Utilizare: apasati butonul de pornire, priviti prin obiectiv si rotiti usor spre dreapta sau stanga pana aveti o imagine clara. Plasati pe prisma de test 2-4 picaturi din lichidul care il masurati si inchideti lamela transparenta. Aveti grija sa fie acoperita uniform si sa nu fie bule de aer. Priviti prin obiectiv si cititi valoarea.

Calibrare: se face cu apa, exact ca mai sus. Daca se pune apa, valoarea afisata trebuie sa fie Zero. Daca nu arata Zero, inlaturati capacul din spatele lamelei si rotiti incet de surubul de calibrare cu surubelnita stanga sau dreapta, pana cand valoarea afisata este Zero.

Masoara:

 • Punctul de inghet antigel cu ethylene glycol G11/12:  -500C – 00C, acuratete ±10C, rezolutie 10C
 • Punctul de inghet antigel cu propylene glycol G13: -500C – 00C, acuratete ±10C, rezolutie 10C
 • Concentratia acidul din baterie: 1.100-1.40 SG, acuratete ±0.01 SG, rezolutie 0.01 SG
 • Concentratia Ad Blue: 30-35%, acuratete ±0.2%, rezolutie 0.2%
 • Punctul de inghet la lichidul de spalat parbriz cu ethanol: -400C – 00C, acuratete ±50C, rezolutie 50C
 • Punctul de inghet la lichidul de spalat parbriz cu isopropyl SRFI: -400C – 00C, acuratete ±50C, rezolutie 50C

Accesorii incluse:

 • Baterie CR1220 de rezerva
 • Pipeta
 • Surubelnita
 • Laveta mare din microfibra pentru sters
 • Cutie de pastrare si transport

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

722777369905

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „C-Tech LED-RHA-701 refractometru pentru antigel si lichide auto”

S-ar putea să-ți placă și…