Milwaukee MA884 refractometru pentru vin bere suc de fructe zahar

1.050 lei TVA inclus

SKU: MA884

Refractometru Milwaukee MA884 pentru vin, bere, suc de fructe si zahar, digital, cu reactie rapida. Este dotat cu compensarea automata a temperaturii.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Milwaukee MA884 refractometru pentru vin bere suc de fructe si zahar, profesional, digital, cu reactie rapida de numai 1.5 secunde. Este utilizat pentru a masura concentratia zaharului (brix) cu precizie de laborator.  Va permite sa aflati potentialul alcoolic la vin, bere sau suc de fructe. Aparatul vine insotit de certificat de calitate si acuratete.
Se adreseaza celor care masoara des, nu doar ocazional si unde se doresc rezultate rapide. Aparatul compenseaza automat temperatura intre 10-40°C.
Pe langa concentratia zaharului (brix) arat si potentialul alcoolic. Potentialul alcoolic ne arata cat alcool o sa aibă vinul sau berea dupa terminarea fermentatiei. Acesta se masoara imediat după ce mustul sau sucul de fructe a fost obtinut sau prepratul de bere pregatit.
Refractometrul poate fi utilizat si la borhod, dar numai pentru a afla concentratia zaharului. Ii ajuta pe fabricantii de alcool sa fiarba borhodul la cel mai bun moment.
Foloseste o baterie de 9 V, inclusa.
Dimensiuni 192 x 102 x 67 mm

Masoara:

  • Brix: 0-50 Bx, acuratete ±0.02 Bx, rezolutie 0.1 Bx
  • Potentialul alcoolic: 0-25% v/v, acuratete ±0.2% v/v, rezolutie 0.1% v/v

Accesorii incluse:

  • Pipeta

Informații suplimentare

PRODUCATOR

GARANTIE

12 luni PF
12 luni PJ

EAN

5999567670229

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Milwaukee MA884 refractometru pentru vin bere suc de fructe zahar”