Milwaukee MA886 refractometru pentru sare in alimente

1.050 lei TVA inclus

SKU: MA886

Refractometru digital pentru sare in alimente Milwaukee MA886, cu reactie rapida, dotat cu compensarea automata a temperaturii. Masoara concentratia sarii pe volum si greutate, gravitatia specifica si densitatea relativa.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Milwaukee MA886 refractometru profesional digital, cu reactie rapida de numai 1.5 secunde, utilizat pentru a masura concentratia de sare (clorura de sodiu) cu precizie de laborator. Se poate folosi inclusiv la alimentele solide, cum ar fi de exemplu branza sau carne sarata. Aparatul vine insotit de certificat de calitate si acuratete.
Se adreseaza celor care masoara des, nu doar ocazional si unde se doresc rezultate rapide. Aparatul compenseaza automat temperatura intre 10-40°C.
Acest refractometru masoara pe 4 scari: concentratia sarii pe unitate de greutate g/100g, concentratia sarii pe unitate de volum g/100ml, gravitatia specifica SG, densitatea relativa Baume.

Exemplu de masurare a sarii in branza: monstra de branza se marunteste cat mai mult posibil, apoi se adauga apa calda pentru a obtine un raport de 10%. Se asteapta dizolvarea branzei si grasimea sa se ridice la suprafata. Cu pipeta se colecteaza solutia de sub stratul de grasime si se masoara.

Foloseste o baterie de 9 V, inclusa.
Dimensiuni 192 x 102 x 67 mm

Masoara:

  • Concentratia sarii pe greutate: 0-28 g/100g, acuratete ±0.2 g/100g, rezolutie 0.1 g/100g
  • Concentratia sarii pe volum: 0-34 g/100ml, acuratete ±0.2 g/100ml, rezolutie 0.1 g/100ml
  • Gravitatia specifica: 1.000-1.216 SG, acuratete ±0.002 SG, rezolutie 0.001 SG
  • Densitatea relativa: 0-26 Baume, acuratete ±0.2 Baume, rezolutie 0.1 Baume
  • Temperatura: 0-80ºC, acuratete ±0.3ºC, rezolutie 0.1ºC

Accesorii incluse:

  • Pipeta

Informații suplimentare

PRODUCATOR

GARANTIE

12 luni PF
12 luni PJ

EAN

4260682386007

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Milwaukee MA886 refractometru pentru sare in alimente”