C-Tech SAL0080 refractometru pentru concentratia alcoolului

139 lei TVA inclus

SKU: SAL0080

Refractometru pentru concentratia alcoolului C-Tech SAL0080, dotat cu compensare automata. Afiseaza cate grade are alcoolul din bauturi distilate.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

C-Tech SAL0080 refractometru pentru concentratia alcoolului, care va permite sa verificati cate grade are alcoolul din bauturi spirtoase distilate: tuica, palinca, rachiu, vodka, spirt sanitar, alcool dublu rafinat, alcool metilic si etilic, gin, cognac, tequila, alcool tipografic, mezcal, absint etc.
Ideal pentru diluat alcoolul cu apa, atunci cand se doreste a obtine o anumita valoare.
Acest refractometru dispune de ATC, Auto Temperature Compensation intre 10-30°C. In interior are un termobimetal care actualizeaza lentila in functie de temperatura. Se poate masura la temperaturi mai mari sau mai mici, dar trebuie calibrat.
Aparatul are corpul construit din plastic rezistent.

Utilizare: priviti prin obiectiv si rotiti usor spre dreapta sau stanga pana aveti o imagine clara. Plasati pe prisma de test 2-4 picaturi din lichidul care il masurati si inchideti lamela transparenta. Aveti grija sa fie acoperita uniform si sa nu fie bule de aer. Priviti prin obiectiv si cititi valoarea.

Calibrare: se face cu apa, exact ca mai sus. Daca se pune apa, valoarea afisata trebuie sa fie Zero. Daca nu arata Zero, rotiti de incet de surubul din spatele lamelei spre stanga sau dreapta, pana cand valoarea afisata este Zero.

Atentie: Nu functioneaza la vin si bere sau la bauturi in care s-a pus zahar, gen visinata sau lichior.

Masoara:

  • Concentratia alcoolului: 0-80%, acuratete ±1%, rezolutie 1%

Accesorii incluse:

  • Pipeta
  • Laveta pentru sters
  • Sac de pastrare si transport

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

6931936743249

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „C-Tech SAL0080 refractometru pentru concentratia alcoolului”