C-Tech SSA0028 refractometru pentru concentratia sarii

139 lei TVA inclus

SKU: SSA0028

Refractometru pentru concentratia sarii C-Tech SSA0028, dotat cu compensare automata. Afiseaza continutul procentual de sare din saramura, apa sarata.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

C-Tech SSA0028 refractometru pentru concentratia sarii, care va permite sa verificati continutul procentual de sare din saramuri. Ideal pentru concentratii puternice de sare sau pentru preparat saramura pentru a obtine o anumita valoare.
Se poate utiliza pentru acvarii, piscine, spa cu apa sarata, industrie, procesarea alimentelor, laboratoare, institute de cercetare, restaurante etc.
Acest refractometru pentru sare salinitate, are marcata o linie de saturatie. Aceasta arata concentratia maxima de sare ce poate dizolvata. Peste acest nivel sarea nu o sa se mai dizolve in apa.
Dispune de ATC, Auto Temperature Compensation intre 10-30°C. In interior are un termobimetal care actualizeaza lentila in functie de temperatura. Se poate masura la temperaturi mai mari sau mai mici, dar trebuie calibrat.
Aparatul are corpul construit din plastic rezistent.

Utilizare: priviti prin obiectiv si rotiti usor spre dreapta sau stanga pana aveti o imagine clara. Plasati pe prisma de test 2-4 picaturi din lichidul care il masurati si inchideti lamela transparenta. Aveti grija sa fie acoperita uniform si sa nu fie bule de aer. Priviti prin obiectiv si cititi valoarea.

Calibrare: se face cu apa, exact ca mai sus. Daca se pune apa, valoarea afisata trebuie sa fie Zero. Daca nu arata Zero, rotiti de incet de surubul din spatele lamelei spre stanga sau dreapta, pana cand valoarea afisata este Zero.

Atentie: folositi formulele de calcul de mai jos pentru a converti din procente in grame per litru (g/L) in parti per mie (ppt) si in parti per milion (PPM).

1% = 10 g/L = 10 ppt = 10000 PPM

Masoara:

  • Concentratia sarii: 0-28%, acuratete ±0.2%, rezolutie 0.2%

Accesorii incluse:

  • Pipeta
  • Laveta pentru sters
  • Sac de pastrare si transport

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

0600316548571

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „C-Tech SSA0028 refractometru pentru concentratia sarii”