C-Tech RHB0-90 refractometru pentru zahar, gem, gama larga

195 lei TVA inclus

SKU: RHB0-90

Refractometru pentru zahar C-Tech RHB0-90, masoara valoarea Brix pe un interval larg, fiind util inclusiv pentru gem sau miere.

Disponibilitate: În stoc
Credit module tbi bank 3.4.1

58.87 Lei x 4 rate

Descriere

C-Tech RHB0-90 refractometru pentru zahar, brix, care va permite sa verificati concentratia zaharurilor, a sucrozei la diferite produse. Este util la fructe, legume, miere, sosuri, sucuri naturale si artificiale, gem, crema, miere etc.
Acest fapt ajuta preparatorii sa obtina consistent același gust. Agricultorii pot sa determine momentul cel mai potivit pentru a recolta vegetalele, iar fabricantii de alcool sa fiarba borhodul la cel mai bun moment.
Cu cat Brix in produele vegetale este mai mare, cu atat acele vegetale sunt de calitate superioara si au un gust mai bun. Este util pentru comercianti si consumatori sa verifice calitatea produselor.
In sucuri, creme, sosuri, cu cat Brix este mai mare, cu atat vor fi mai dulci.
Brix este util si in fermentatie. Cu cat este mai mare inainte de a incepe fermentatia, cu atat concentratia alcoolului va fi mai mare.
Acest refractometru dispune de ATC, Auto Temperature Compensation intre 10-30°C. In interior are un termobimetal care actualizeaza lentila in functie de temperatura. Se poate masura la temperaturi mai mari sau mai mici, dar trebuie calibrat.
Aparatul are corpul construit din cupru, aluminiu si plastic.

Exemple: castraveti 4-12 Bx, lebenita 8-16 Bx, porumb 6-24 Bx, mazare 4-12 Bx, sorg 6-30 Bx, alfalfa 4-22 Bx, mere 6-18 Bx, stafide 60-80 Bx, tomate 4-12 Bx, struguri 8-20 Bx, cartofi 3-8 Bx, ananas 12-22 Bx, miere 58-92 Bx, prune 9-14 Bx, ulei vegetal 57-90 Bx, gem de fructe 60-70 Bx, suc de portocale 6-13 Bx etc.

Utilizare: apasati butonul de pornire, priviti prin obiectiv si rotiti usor spre dreapta sau stanga pana aveti o imagine clara. Plasati pe prisma de test 2-4 picaturi din planta stoarsa sau maruntita si inchideti lamela transparenta. Aveti grija sa fie acoperita uniform si sa nu fie bule de aer. Priviti prin obiectiv si cititi valoarea.

Calibrare: se face cu apa, exact ca mai sus. Daca se pune apa, valoarea afisata trebuie sa fie Zero. Daca nu arata Zero, inlaturati capacul din spatele lamelei si rotiti incet de surubul de calibrare cu surubelnita stanga sau dreapta, pana cand valoarea afisata este Zero.

Masoara:

  • Concentratia de zaharuri: 0-90 Brix (Bx), acuratete ±0.5 Bx, rezolutie 0.5 Bx

Accesorii incluse:

  • Pipeta
  • Surubelnita
  • Laveta mare din microfibra pentru sters
  • Cutie de pastrare si transport

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

6930428370680

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „C-Tech RHB0-90 refractometru pentru zahar, gem, gama larga”