Carson MT-33 lupa cu ocular mare de 3X pentru masa, iluminata

180 lei TVA inclus

SKU: MT-33

Lupa Carson MT-33 cu ocular mare de 80 mm, cu puterea de 3X, dotata cu iluminare continua sau intermitenta, la atingere si focalizare.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Carson MT-33 lupa cu ocular mare, pentru masa, cu puterea de magnificare de 3X, dotata cu iluminat cu lumină alba. Ocularul de 80 mm si carcasa inalta, va permite sa o puneti peste obiectul examinat. Perfecta pentru examinat si obiecte in relief: ceasuri, minerale, piese electronice etc.
Lupa are o carcasa telescopica, prin rotire, pentru focalizare continua, asupra obiectului examinat.
Lentila este confectionata din sticla optica, de cea mai buna calitate.
Lumina provine de la 3 LED care o distribuie uniform, care pot fi oprite. Daca lumina este folosita, aceasta poate fi setata sa functioneze continuu sau doar atunci cand atingem carcasa cu mana iar functia MagniTouch este activata.
Lupa vine insotita de carcasa de protectie din nylon termoformata, cu inchidere cu fermoar, laveta din microfibra si 4 baterii CR2016 (doua instalate si doua de rezerva).

Utilizare: pentru lumina, puneti comutatorul pe ON si LED o sa fie aprinse continuu. Pentru iluminare intermitenta, puneti comutatorul pe AUTO si lupa o sa ilumineze doar cand atingeti carcasa cu mana.
In acest caz, trebuie sa atingeti cu aceiasi mana partea de sus argintie si partea de jos albastra. Cand luati mana o sa se opreasca. Pentru a o reporni trebuie sa o atingeti din nou dupa ca au trecut 5 secunde.

  • Ocular 80 mm
  • Multiplicare 3X
  • Dimensiuni 97 x 56 mm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

750668012180

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Carson MT-33 lupa cu ocular mare de 3X pentru masa, iluminata”