Gain Express lupa mare de mana si desktop cu lumina alba si UV

115 lei TVA inclus

SKU: TH-7018-BD

Lupa mare de mana Gain Express, cu doua lentile, dotata cu lumina alba si ultravioleta UV, care se poate transforma in lupa de masa, cu ajutorul unui suport pliabil.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Gain Express lupa mare de mana si masa, cu diametrul de 90 mm, dotata cu iluminat cu lumina alba si ultravioleta. Lupa are doua lentile, una mare cu puterea de 10X si una mica cu puterea de 25X.
Iluminatul se realizeaza cu ajutorul a 5 LED pentru lentila mare si un LED pentru lentila mica. In plus, are doua LED cu lumina UV, ultravioleta.
Lumina alba permite vizualizarea buna a subiectului, iar cea ultravioleta este utilizata pentru a deosebi pietrele pretioase naturale de cele sintetice si de falsuri, pentru a releva imagini ascunse pe legitimatii si bani, calitatea tesaturilor etc.
Lupa mare poate fi rabatata 0 – 90 de grade, iar coada dispune de un suport pliabil, cu scara milimetrica, pe ambele laturi, pentru estimat marimea. Acesta permite sa o transformati in lupa de masa si sa aveti mainile libere.
Perfecta pentru colectionari de timbre, bacnote, monezi, examinat circuite electronice, taisul la cutite, bijuterii si pietre pretioase, tesaturi etc.
Necesita 3 baterii sau acumulatori AAA (R03). Vine insotita de un cablu USB pentru alimentare, in cazul in care nu aveti baterii.

  • Lentila mare 90 mm
  • Multiplicare lentila mare 10X
  • Lentila mica 20 mm
  • Multiplicare lentila mica 25X
  • Lungime 226 mm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

7420177365628

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Gain Express lupa mare de mana si desktop cu lumina alba si UV”