Gain Express lupa iluminata puterea 10X cu reticul de masurare

155 lei TVA inclus

SKU: GEM-386-MFS

Lupa iluminata 10X Gain Express, cu reticul de masurare, cu lumina alba si ultravioleta UV, reincarcabila, utilizata pentru analiza obiectelor plane.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Gain Express lupa iluminata cu puterea de 10X, dotata cu cu lumină alba si ultravioleta. Dispune de un reticul avansat, care va permite sa efectuati diferite masuratori de precizie.
Perfecta pentru colectionari de timbre, bacnote, monezi, examinat circuite electronice, taisul la cutite, bijuterii si pietre pretioase, tesaturi etc.
Lumina alba permite vizualizarea buna a subiectului, iar cea ultravioleta este utilizata pentru a deosebi pietrele pretioase naturale de cele sintetice si de falsuri, pentru a releva imagini ascunse pe legitimatii si bani, calitatea tesaturilor etc.
Dispune de un acumulator incorporat de 50 mAh, care se reincarca cu ajutorul unui cablu USB-C.
Lupa vine insotita de carcasa de protectie din nylon termoformata, cu inchidere cu fermoar, cablu USB-C si laveta din microfibra.

Utilizare: la fiecare apasare de buton, comuteaza de la oprit, lumina alba, UV si din nou oprit. Cu ocularul aproape de ochi, efectuati examinarea. Daca se examineaza obiecte plane, cum ar fi, timbre, cutite, bani, scris etc, lupa poate sa fie lipita de obiect.

  • Ocular 30 mm
  • Multiplicare 10X
  • Diametru 45 mm
  • Inaltime 43 mm

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

5885151716244

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Gain Express lupa iluminata puterea 10X cu reticul de masurare”