BCB CL044 sac de supravietuire imprimat cu instructiuni

35 lei TVA inclus

SKU: CL044

Sac de supravietuire BCB CL044, aprobat de NATO si imprimat cu instructiuni de supravietuire in engleza simplificata, cu dimensiunile de 183 x 92 cm.

Disponibilitate: În stoc

Descriere

BCB CL044 sac de supravietuire si protectie si in cazuri extreme, de dormit, usor si compact. Sacul are imprimat pe el instructiuni de supravietuire. Contine instructiuni rapide in engleza simplificata despre supravietuire, aprinsul focului, semnalizare, protejare, adapost, procurarea apei, orientare in teren.
Este confectionat din Finnex 20, de mare rezistenta si este  portocaliu, pentru vizibilitate sporita. Sacul are grosimea de 70 mu, nu se intinde si isi pastreaza flexibilitatea in caz de inghet.
Este esential pentru situatiile de urgenta si supravietuire. Scopul este de a reflecta caldura corpului, astfel chiar daca este frig se pot obtine grade in plus fata de mediul ambiant.
Sacul impermeabil fereste utilizatorul de umezeala si vant. Vantul exacerbeaza modul in care corpul uman simte frigul si accelereaza inghetul.
Obligatoriu a fi purtat de oricine indiferent de situatie. Ideal pentru drumetii, supravietuire, crescatorii de animale surprinsi pe camp fara adapost etc.
Sacul este de calitate militara si este aprobat pentru uzul fortelor NATO.
NATO Stock Number 8465-99-684-4041

  • Dimensiuni depliat 183 x 92 cm
  • Dimensiuni pliat 25 x 13 x 1 cm
  • Greutate 198 g
  • Made in UK

Informații suplimentare

PRODUCATOR

EAN

5016543000440

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „BCB CL044 sac de supravietuire imprimat cu instructiuni”